Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
33.5 kvm
Avgift
2 628 SEK / mån
Rum
1 rum

MODERN ETTA PÅ DALVIK

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet med balkong i härlig västerläge. Bostaden vänder sig till Er som kräver hög standard samt ett ypperligt läge. Just läget innebär närhet till Jönköping University, härliga promenadstråk, grönområden, matbutik samt hela citykärnans utbud av aktiviteter. Kollektivtrafik är endast ett stenkast bort!

Lägenheten är belägen på våning fem och har sitt ljusinsläpp mot sydväst tillsammans med den soliga balkongen - eftermiddags och kvällssol med minimal insyn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är ett stort plus i kanten. Den höga standarden genomsyras av hög kvalitet på kök samt fina genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrum med helkaklade utföranden med dusch, handdukstork, handfat med kommod och kombi tvätt/torkmaskin. Vattenburen värme via radiatorer samt vattenburen golvvärme i badrum.

Brf Prostkvarnen kommer erbjuda många goda faciliteter såsom garage under byggnaden och parkering på gården, där det finns möjlighet att hyra plats. Något som verkligen är pricken över i:et är den stora takterrassen, som är gemensam och fri att använda precis när Ni vill - dagar med solgaranti! Dessutom kommer ni kunna ta del av gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet.

Rumsbeskrivning

HALL
Innanför tröskeln möts ni fräsch bostad med genomgående sikt till balkongen. Klinkers med målade väggar. Garderober till höger och möjlighet till avhängning av ytterkläder till vänster. Från hallen går Ni vidare till både kök/vardagsrum och WC.

WC
Yteffektivt badrum i helkaklade utföranden.
Utrustat med:
WC, handfat med kommod, spegel, handdukstork, badrumsbeslag, duschhörna, kombimaskin, väggskåp, tvättbänk i vit laminat.

KÖK/VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen bidrar till sociala middagar med nära och kära då kök och vardagsrum är beläget i härlig symbios med varandra. Parkettgolv med målade väggar. Här ifrån når Ni med enkelhet balkongen. Genom uppförande av en mindre vägg får en smidig sovalkov.

Utrustat med:
Induktionshäll, fläkt, ugn, inbyggnadsmikro, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, vitmålade skåpluckor, bänkskivor i vit laminat, stänkskydd i glas, vita innerdörrar, fönsterbänkar av terrazzo.

BALKONG
Trevlig och solig balkong i västligt läge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

33.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Dalviksringen 31

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till bostaden hör ett förråd beläget i källaren. Även cykelförråd finns i byggnaden.

Lägenhetsnummer BRF

301579001-0026

Våningsplan

5 av 10

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong i västerläge med kvälls och eftermiddagssol

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Prostkvarnen

Organisationsnummer

769635-3833

Allmän information

Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 1

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett avtal med Telia internet, tv och telefoni. Detta debiteras från föreningen med 229 kronor per månad som ett tillägg till avgiften

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX)

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Gemensamhetslokal på entréplan. Eget kök och vardagsrum med långbord, perfekt för fest med familj och vänner.

Övernattningslägenhet på entréplan.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

54

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 628 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kabel-TV

Andelstal

1,07625

Andel av månadsavgift

1,07625

Andel av BRF nettoskuldsättning

563 249 SEK

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 27 st garageplatser och 11 st parkeringsplatser. Garageplatserna och parkeringsplatserna fördelas utifrån separat kösystem. I Brf Prostkvarnen erbjuds även bilpool. Diskussioner pågår om att bygga till fler garageplatser på baksidan av huset.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

62 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

All skötsel av grönytor och trapphus handhas av Riksbyggen och som medlem har man därför inget ansvar för detta. Inga höjda avgiftshöjningar är planerade under året.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl