Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Föreningsgatan 67, Rörsjöstaden, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
112 kvm
Avgift
5 668 SEK / mån
Rum
5 rum

Unik och insynsfri 20-tals våning med balkong i Rörsjöstaden!

Varmt välkomna till denna välplanerade 20-tals våning med spatseravstånd till innerstadens myller och Rörsjöparkens lugn. På våning tre möts ni av en alldeles fantastisk femrummare för alla er som värdesätter högt i tak, takrosetter, balkong och vackra golv! Lägenheten erbjuder en genomgående planlösning och stora fönsterpartier som gör bostaden otroligt ljus och luftig.

Här välkomnas ni av en ljus och rymlig hall som löper genom bostaden och härifrån nås lägenhetens alla rum. Det är minimalt med insyn samtidigt som utsikten är mycket vacker åt båda håll. Bostaden erbjuder även tre väl tilltagna rum i fil med stora välvda fönster. På andra sidan finner ni kök och två sovrum med fönster mot den rofyllda innergården. Köket är renoverat 2018 och det äldre skafferiet har öppnats upp och gjorts om till en härlig oas och härifrån nås lägenhetens balkong med sol från eftermiddag till kväll. Här erbjuds även renoverade badrum/wc med tvättmaskin/torktumlare och även resten av våningen är i väldigt väldigt fint skick.

Rörsjöstaden är ett av Malmös vackraste och mest populära områden och särpräglas av ståtliga sekelskiftesbyggnader ifrån 1800-talets senare hälft. Rörsjöparken tillsammans med den grönskande allén som löper genom hela Rörsjöstaden ger ett trivsamt lugn och charm åt området. När livligt stadsliv lockar ligger City endast ett stenkast bort och här ges allt vad en storstad har att erbjuda som shopping och nöjen.
Värnhemstorget finner ni precis runt knuten och här erbjuds bland annat bra kommunikationer, restauranger och livsmedelsbutik.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy