Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Greta Garbos väg 21A, Råsunda/Filmstaden, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
4 115 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk bostad med högt i tak, stora sociala ytor, bra förvaring och lyxen av egen ingång!

Varmt välkommen till Greta Garbos Väg 21A i omåttligt populära Filmstaden, endast ett stenkast från T-bana, mataffär, egen biograf och natur. Denna bostad har alla rätt och är väldigt unik då den har en egen ingång bakom grindarna i ett slags "Gated Community" och präglas av en känsla av rymd tack vare den höga takhöjden samt stora, sociala ytor. Lägenheten disponeras över ett stort och luftigt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här ryms utan problem stor soffa och TV-möbel tillsammans med rymligt matbord för hela familjen plus gäster. Det sovrum som idag används till Master Bedroom pryds av en behaglig grön färg och rymmer en dubbelsäng. Det andra sovrummet rymmer även det en säng samt flertalet garderober och kan utöver att användas som ett sovrum disponeras som ett gästrum, barnrum, kontor eller varför inte klädkammare? Badrummet är helkaklat och rymmer badkar, tvättmaskin/torktumlare, WC, handduksvärmare samt flertalet skåp till förvaring. Köket går i samma behagliga gröna färg som Master Bedroom och skänks ett jättefint ljusinsläpp tack vare två fönster ut mot innergården. Här finns gott om arbetsyta längs genomgående bänkskiva samt mycket förvaring i de flera under- och överskåpen. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, kyl & frys, spishäll med ugn och fläkt. Rymlig, möblerbar hall bakom säkerhetsdörr med ännu mer förvaring i flertalet garderober. Direkt utanför porten finns plats som kan nyttjas för växter, möblemang och härliga stunder med familj och vänner.

BRF HSB Röda Kvarn är en äkta, stabil förening som bildades 2005 och äger marken. Föreningen består av 69 lägenheter fördelade på två trapphus och markplan samt två uthyrningslokaler som för närvarande hyrs av en frisörsalong samt den populära gymkedjan Puls & Träning där medlemmar får rabatterade priser på medlemskap. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser i garage och utöver detta har Filmstaden deras egna system för boendeparkering som är väldigt förmånligt. Som medlem i föreningen får man nyttja stort källarförråd med extra takhöjd, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt rum för källsortering. 2022 sänkte föreningen avgifterna med 10% och har årligen amorterat av lånen med 2 miljoner kronor.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919-1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biograf, restauranger, affärer, kaféer med mera. Gör gärna ett besök hos Regissörsvillan ett stenkast från bostaden, som med en rekommendation i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer. Filmstaden har en egen nedgång till tunnelbana via Näckrosen och från Råsundavägen går även buss 515 som tar er till Odenplan på ca 15 minuter.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-897 57 95

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy