Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Celsiusgatan 7, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
1 829 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Utmärkt skick - social planlösning - Citynära läge - Låg avgift

ACCEPTERAT PRIS!
Kontakta mäklaren för privatvisning.

Välkommen till denna fantastiska och ytterst väldisponerade lägenhet i superbra skick. Bostaden passar såväl singelboende som par. Lägenheten bjuder på en härlig rymd med en öppen, social planlösning mellan kök och allrum som ger dig ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I det stora rummet får man plats för en större sällskapsdel, soffbord och tv-bänk. Köket är oerhört stilrent renoverat och golvet består av vacker fiskbensparkett. Plats för en matgrupp för 4-6 personer. Köket har bra med förvaring och är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll och ugn från Smeg. En elegant bänkskiva av märket Jura Grey och vackra mässing detaljer på handtag och blandare ger dig en känsla av lyx. Den mysiga sovdelen kan man enkelt avgränsa med en garderob eller skärmvägg och där får du plats med en större säng samt bra med förvaring. Du välkomnas av en hall med bra avhängningsmöjligheter och en stor garderob.

På attraktiva Celsiusgatan 7 flyttar du in i en ytterst välskött äkta förening med mycket stark ekonomi som äger marken. I föreningen finns förutom en stor grönskande innergård en takterrass.

Här bor du på en ytterst attraktiv adress med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. Med Fridhemsplan och City på kort gångavstånd hittar du Kungsholmens bästa matbutiker samt Västermalmsgallerian och City med shopping. Det finns en mångfald av trevliga cafeér och välbesökta restauranger i närområdet med exempelvis populära Phil´s Burger. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym. Du har även stora Kronobergsparken med dess vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns fina löparspår där du passerar bland annat vackra Norr Mälarstrand, grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. Kommunikationerna utanför är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2 minuter bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy