Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Akaciastigen 1, Bråten Park, Mariestad
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
5 214 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En trappa upp med inglasad balkong!

Endast en trappa upp på Akaciastigen 1 finner ni denna ljusa bostad om tre rum och kök! Bostaden bjuder på kök med en varm och hemtrevlig känsla med modern skåpsinredning, två ljusa sovrum och luftigt vardagsrum. Fräsch renoverat badrum , möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter samt inglasad balkong som blir ett mysigt extrarum under säsong!
Här har ni ett bra boende med gångavstånd till kommunikation, förskola, skola och matbutik. Ca 3 km in till Mariestads centrum och hamn med dess utbud.

Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den rymliga och ljusa hallen som leder er till bostadens samtliga rum. Här finns gott om plats för avhängning och för ytterligare förvaring finns även en praktisk klädkammare.
Köket har en varm och hemtrevlig känsla med smakfull skåpsinredning som ger bra förvaring. Matplatsen rymmer bord för 4-6 personer. Köket är utrustat med frys, (kyl ingår ej) spis, spisfläkt, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro. Från köket kommer ni även ut till den inglasade balkongen som blir ett härligt extrarum under säsong.
Vardagsrummet är luftigt och får ett härligt ljus från det stora fönstret som vetter mot området utanför. Här ryms både soffgrupp och matgrupp för dig som gillar att underhålla nära och kära.
Bostadens två sovrum är båda ljusa och rymliga. Det större har även en praktisk garderobsvägg.
Badrummet har smakfull matta och tapet i grå ton och är utrustat med duschvägg, tvättkommod och WC. Här finns även utrymme för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-10-03

Länkar

Film

Allmän information

Pris

295 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

81 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Akaciastigen 1

Ort

Mariestad

Kommun

Mariestad

Lägenhetsnummer BRF

35-3214-8-452-19

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF BråtenPark

Brf bildades

1988

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 214 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV
Avgift 5114 kr/månad samt obligatoriskt informationsöverföringsbelopp 100 kr/mån ger total månadsavgift på 5 214 kr.

Andelstal insats

0,27219

Andel av månadsavgift

0,27254

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta