Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 175 000 SEK / / utgångspris
Adress
Riggargatan 2F, Brandholmen, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
88.2 kvm
Avgift
6 087 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus och öppen fyrarummare med attraktivt och havsnära läge

Här välkomnas du till en ljus och öppen gavellägenhet som är i riktigt bra skick. En fräsch fyra med fräscha ytskikt, sociala ytor, stora fönster och fint ljusinsläpp. Här saknar du inget! 
Här bo du bekvämt med hiss i huset och förråd på samma våningsplan.

Lägenheten har ett socialt, ljust och fräscht kök med gråmelarad tapet och parkettgolv. Här finns tre sovrum samt ett öppet och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Vidare finner du här ett fräscht, rymligt och praktiskt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat och golvvärme samt en fräsch gästtoalett. Till höjdpunkterna hör balkongen med kvällssol, eftermiddagssol och plats för möblemang.

Lägenheten har ett attraktivt läge nära det bästa Nyköping har att erbjuda och är perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö!

Här bor du bara ett stenkast från Rosvalla- sport- och eventcenter samt 24/7-matbutik som är öppet 24h om dygnet. Med en kort promenad når du båtbryggor och inom några minuter är du vid centrum, mataffär, hamnen och fina strandpromenaden. Här finns också ett nytt promenadstråk i närområdet Strandparkspromenaden upp till Marina som fortsätter sen i naturen till Labro ängar där det finns fina rastplatser för att njuta av en picknik korg och fortsätta till Malmbryggshage. Sträckan kan du även cykla. Ett av Nyköpings mest populära områden.

Varmt välkommen!!

Rumsbeskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en funktionell och yteffektiv hall med bra förvaringsmöjligheter. Hallen har målade väggar i ljusgrå kulör, klinkergolv och parkettgolv.

Kök
Ett socialt, ljust och fräscht kök med gott om plats för matbord och stolar.
Köket är utrustat med spis (induktionshäll), fläkt, diskmaksin kyl och frys. Parkettgolv och gråmelerad tapet.

Vardagsrum
Ett öppet och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Ett ljust och rogivande sovrum som nås från hallen. Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar samt klädförvaring i en garderob alt städskåp.

Sovrum 2
Ett stort sovrum som du når från vardagsrummet med bra förvaring i spegelgarderober med skjutdörrar och en stor walk in closet. Gråblå målade väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett mysigt sovrum med med plats för till exempel säng och skrivbord. Passar perfekt som barnum eller gästrum. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum
Ett fräscht, rymligt och praktiskt badrum med toalett, dusch med duschväggar, handfat med ny kommod och spegel (från Marbodal) samt tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna.

Gästtoalett
Fräsch gästtoalett med handfat.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Riggarg 2f ED 2F BRF_Nyköping_Korvetten_8-Stadgar (7) BRF_Nyköping_Korvetten_8-Årsredovisning-2020 (1) Korvetten 8 - Årsredovisning SIGNERAD 2021-12-31

Länkar

Film Film Film Prospekt

Allmän information

Pris

2 175 000 SEK (/ utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

88.2 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt förvaltaren Riksbyggen

Gatuadress

Riggargatan 2F

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

233622001-1104F

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor och solig balkong med kvällssol, eftermiddagssol och plats för soffgrupp. Balkongen nås via vardagsrummet.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Nyköping Korvetten 8

Organisationsnummer

769632-0030

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga beslutade avgiftsförändringar men mest troligt en höjning vid årsskiftet, enligt ordförande "någon 100 lapp i månaden", kontrollerat 2020-10-30.

BYGGNADSÅR
2012

KONTAKT
Oskar Steen
+46760510008

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Gästabudsstaden

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd finns praktiskt på samma våningsplan.
Barnvagnsförråd finns i entréplan.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd på gården.
Förråd.

Antal lägenheter

43

Byggnader

Byggår

2012

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 087 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, sopor och förråd

Avgiftsförändringar

Inga stundande avgiftsförändringar enligt bostadsrättsföreningen 2022-11-14
Avgiften höjdes med 5% juli 2022

Andelstal

3,17%

Andel av månadsavgift

3,2202%

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

650 SEK/månad

Försäkringskostnad

316 SEK/månad

Summa driftkostnad

966 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

50 st parkeringsplatser, det finns både med el och utan el. Separat kö som man själv ordnar via Riksbyggens portal enligt ordförande. 150kr/mån utan el 300kr/mån med stolpe. Det finns fn lediga platser, kontrollerat med Riksbyggen 2021-03-15.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

96 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

101 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl