Länk kopierad!

Visningar

lör 25 mar 11:00 - 11:45
Välkommen att boka in dig på visningstiden via annonsen på SkandiaMäklarnas hemsida

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Byggvägen 3C, Trosa - Tomtaklintområdet, Trosa
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
4 172 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3:a med solig balkong i trevligt område nära all service

Ta chansen och flytta in i en hörnlägenhet med solig balkong . Modern planlösning med sociala ytor, fint ljusinsläpp och ljusa materialval. 2 härliga sovrum varav det ena med generös skjutgarderob i hög kvalitet. I hallen finns en rymlig klädkammare. Kök och allrum i öppen planlösning med modern utrustning. Duschrum med duschhörna, handfat, kommod och WC. Duschrummet rymmer även tvättavdelningen med bänkskiva över tvättmaskin (IKEA) och plats att installera en torktumlare. Över den praktiska bänkskivan finns två stora/rymliga väggskåp som ger bra förvaring. Lägenhetens fantastiskt soliga och härlig balkong på ca 7 kvm ger bra plats för umgänge och har sol hela dagen. Dess fria vy från balkongen gör det lilla extra. Parkeringen är asfalterad där en p-plats ingår i hyran. Till lägenheten ingår ett kallförråd på ca 5 kvm.

Området ligger nära skola, buss, ICA affär och annan service. Att området dessutom är barnvänligt med egen lekplats gör vardagen trygg. Att få möjlighet att odla i de gemensamma odlingslådorna är också ett plus.
Söker du ett bekvämt boende med närhet till allt vad Trosa erbjuder? Då har du kommit hem. Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Välkommen in i till Byggvägen 3C. Redan i entrén möts du av en ljus och rymlig hall med gott om plats för förvaring och en generös klädkammare. Målade vita väggar och laminatgolv. Till vänster i hallen når du badrummet som är inrett med ljusgrå våtrumsmatta och kaklade väggar i vitt. Här finns dusch, wc-stol, handfat med vit kommod och spegel. I badrummet finns även tvättavdelningen med en vit bänkskiva över tvättmaskin (IKEA). Bredvid tvättmaskinen finns det plats och är förberett för en torktumlare. Över den praktiska bänkskivan finns två stora/rymliga väggskåp som ger bra förvaring.
Vidare in i lägenheten nås kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för såväl matsalsbord (6-8p) som soffgrupp och tv-möbel. Genomgående finns laminatgolv och vitmålade väggar. Vit köksinredning IKEA, spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin (Bosch), kyl/frys. Från kök/vardagsrum nås den härliga balkongen som är möblerbar med plats för soffgrupp. I lägenheten finns två sovrum. Det större sovrummet nås från hallen och har en garderobsvägg med skjutdörrar i hög kvalitet. Det andra sovrummet nås från vardagsrummet och passar som kontor eller barnrum. Hörnlägenhetens fantastiskt soliga och härlig balkong på 7kvm ger bra plats för umgänge och har sol hela dagen. Dess fria vy från balkongen gör det lilla extra.
Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Underhållsplan Stadgar Årsredovisning Säljarens frågelista

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

69 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Byggvägen 3C

Ort

Trosa

Kommun

Trosa

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd i länga på gården

Lägenhetsnummer BRF

M32R

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf BoKlok Trolldruvan

Organisationsnummer

769627-4658

Allmän information

Föreningen består av 34 st lägenheter. Sju flerbostadshus på 2 våningsplan fördelat på 4 respektive 6 lägenheter i varje hus. Till varje hus tillhör en förrådsbyggnad med ett förråd till varje lägenhet samt ett gemensamt förråd. Vid dom två gemensamma parkeringarna ett i mitten och ett längst in i området ligger dom gemensamma miljöhusen samt så finns en undercentral placerad invid hus L, ihop med förrådsbyggnaden. Husen är placerade så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Föreningen har gemensamt VA abonnemang med en vatten mätare, placerad i undercentralen. Bostäderna värms upp med vattenradiatorer från fjärrvärme. Den gemensamma fjärrvärmeväxlaren ä placerad i undercentralen. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt abonnemang för stolp-, förråd- och soprumsbelysning med mera. Två gemensamma soprum finns, placerade vid dom två gemensamma parkeringarna. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga. Tvättmaskin finns i varje bostadslägenhet.

Fastigheten är ansluten till media via fiberanslutning från Trosa Fibernät AB.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber; eget avtal krävs
TV; Telenor, gruppanslutning (grundutbud).

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer. FTX-ventilation

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus i 2 plan

Utförda renoveringar

Tak över loftgångar och trapp. Installerat flera laddstolpar. Asfaltering av alla gångytor 2021.

Antal lägenheter

34

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 172 SEK/månad

Andelstal

2,8465

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

850 306 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

450 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

540 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Asfalterad parkering med 34 p-platser i föreningen. En p-plats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Laddstolpe för elbil finns lediga i dagsläget.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

89 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Per Wickman Energirevisor

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl