Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krysshammarvägen 10, 8/8 tr!, Huvudsta/Västra skogen, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
108 kvm
Avgift
4 486 SEK / mån
Rum
5 rum

Gavellägenhet högst upp i huset med låg avgift och inglasad balkong!

*ACCEPTERAT PRIS* Kontakta mäklaren för visning samt info om bostaden.

Välplanerad femma med stora sällskapsytor och grönskande utsikt från alla fönster samt stor inglasad balkong i soligt läge. Här bor du högst upp i huset i ett ostört och insynsskyddat läge samt med fönster som vetter mot tre olika väderstreck. Ekonomiskt stark förening med låga avgifter!

FÖRENING
Brf Entitan är en stabil och äkta föreningen som äger marken. Föreningen består av 195 st bostadsrätter, 18 hyresrätter samt hela 20 lokaler. Väldigt god ekonomi i föreningen med så kallade "dolda tillgångar" i form av hyresrätter som succesivt säljs av vid tillfälle. Bostadsrättsföreningen får även in fina intäkter från uthyrning av lokaler.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
På Krysshammarvägen bor du bra med närhet till all tänkbar service. Den lokala ICA-butiken ligger bara 200-300 meter bort från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du till fots på ca 10-15 minuter. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på samma tid. I närheten nås även Huvudsta Centrum med tunnelbana och en uppsjö av olika butiker och restauranger. Området runt Krysshammarvägen är mycket barnvänligt med en stor och grönskande innergård och lekplats i direkt anslutning till huset. På nära avstånd nås också Pampasparken och flertalet förskolor. Kommunikationerna är utomordentligt väl tillgodosedda med bussar som stannar utanför fastigheten och ca 8 minuters gångavstånd till T-bana, Västra Skogen eller Solna Centrum. I närområdet finner du även ljuvliga grönområden, Ulvsundasjön, parker, förskolor och skolor (även Engelska skolan runt hörnet öppnade upp år 2021).

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett mycket trevligt och omtyckt område, en suverän förening samt ett stenkast från tunnelbana, tvärbana, buss, butiker och med grönskande naturområden runt hörnet!

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy