Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Rotegatan 4, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 487 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ljus härlig 1,5:a i nyskick med allt du behöver!

Söker du efter en mindre lägenhet som upplevs öppen och rymlig och som erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter? Vill du köpa en lägenhet i nyskick utan att behöva lägga tid och energi på renoveringar innan inflytt? I sådana fall är det här rätt bostad för dig. Här erbjuds ett komplett boende där ingenting lämnats åt slumpen. Välkommen till Rotegatan 4!

Bostaden är disponerad på 40,5 kvm och inrymmer ett modernt fullutrustat kök med bl.a. integrerad diskmaskin och induktionshäll, ett helkaklat duschrum med tvättavdelning och golvvärme, ett luftigt vardagsrum, separat sovutrymme och en fantastisk inglasad balkong på 8 kvm. Balkongen vetter mot en skogsdunge vilket bidrar till noll insyn och en rogivande atmosfär.

Ett bekvämt boende i byggnad med två hissar. Precis intill byggnaden ligger en stor, välsorterad matbutik, populärt gym, kvarterskrog, parkeringsgarage och busshållplats. Södra Ekkällan är ett område som blivit omåttligt populärt just tack vare sitt strategiska läge nära Linköpings innerstad och Universitetssjukhuset samtidigt som naturen med Tinnerö Eklandskap ligger ett stenkast bort.

Perfekt bostad för förstagångsköparen, studenten eller veckopendlaren. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Redan när man kliver in genom dörren möts man av lägenhetens öppna och rymliga yta. Väl tilltagen hall med förvaring i platsbyggd garderob. Ekparkettgolv som är enhetligt för hela bostaden. Ljuset från de stora fönsterpartierna skapar en inbjudande känsla! I anslutning till hallen finns duschrummet och en ordentlig klädkammare med gott om övrig förvaring.

KÖK
Modernt och fullutrustat kök med vita snickerier, bänkskiva i kvartskomposit och kakel som stänkskydd. Kökets maskinella utrustning utgörs av ugn och inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och kombinerad kyl/frys. Goda arbetsytor och bra skåpsförvaring.

ALLRUM
Väl tilltaget vardagsrum med goda sällskapsytor och plats för matgrupp, soffgrupp och tv-bänk. Här finns utgång till den underbara balkongen. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

SOVRUM
Den här lägenheten har en separat sovhörna som gör att sängen kan separeras från de sociala ytorna. Praktiskt planerat utrymme med plats för en större säng och bra förvaring i platsbyggda skåp på väggen.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med elburen golvvärme och handdukstork. Här finns toalett, dusch, kommod, spegelskåp samt tvättavdelning med kombitvättmaskin, bänkskiva och förvaringsskåp.

Inglasad balkong om 8 kvm i österläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Årsredovisning Rotegatan 4 Stadgar Rotegatan 4

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

40 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Rotegatan 4

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd i källare

Lägenhetsnummer BRF

11103

Våningsplan

1 av 10

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tinneröhöjd 1

Organisationsnummer

769626-1457

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
På ett av Linköpings högst belägna platser i området Södra Ekkällan finns brf Tinneröhöjd 1, med adress Rotegatan 4. Bostadsättsföreningen omfattar 44 lägenheter i ett 10-våningshus. Föreningens hus stod inflyttningsklara hösten 2014 och i föreningen finns lägenheter om 1-4 rum och kök (40-113 kvm).

Bostadsrättsföreningens hus är ett lågenergihus med bergvärme. Huset är mycket välisolerat och värms till stor del upp genom den värme som alstras i byggnaden, främst i form av spillvärme från boende och hushållsmaskiner men även genom den infallande solinstrålningen. På taken utnyttjas också solens enorma kraft. Med hjälp av solceller närproduceras miljövänlig el till bostadsrättsföreningens gemensamma och hushållens individuella elbehov. I Brf Tinneröhöjd 1 har du utöver låg energiförbrukning och lokalt producerad el möjlighet att påverka din boendekostnad ytterligare. Detta genom ett individuellt uppmätningssystem för el, värme, varmvatten och kallvatten i varje lägenhet. Du bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle och betalar bara för vad du själv förbrukar.

ÖVRIGT
Energideklaration för fastigheten är inte utförd.
2017-01-25

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Grundutbud för TV via Telenor
Internet: Fiber via Utsikt, välj fritt leverantör

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Bergvärme/solceller

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Till lägenheten hör ett förråd.
Det finns tillgång att nyttja barnvagnsförråd och cykelförråd.
Garage i parkeringshus tvärs över gatan.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 44

Antal lägenheter

44

Byggnader

Byggår

2014

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 487 SEK/månad

Andelstal

1,4859

Andel av BRF nettoskuldsättning

564 858 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

120 SEK/månad

Hushållsel

180 SEK/månad

Försäkringskostnad

75 SEK/månad

Förbrukning vatten

190 SEK/månad

Summa driftkostnad

565 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Garageplats finns att hyra för 550 kr/mån.
Föreningen har tillgång till några gästparkeringar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy