Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Björngatan 29A, Torpa, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
2 326 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

CHARMIG TVÅA - MED LÅG MÅNADSAVGIFT PÅ TORPA!

Välkomna till Björngatan 29A och populära Brf Lyckan i Jönköping!

På den lugnare delen av Torpa har ni nu chansen att förvärva en "mini-tvåa" om 43 kvm bekvämt beläget på vån 2 av 3 i stamrenoverad fastighet. Möjligtvis är du student, förstagångsköpare eller behöver en pendlarlägenhet? Här finns även utrymme för att bo två med den avskiljande väggen mellan kök och sovrum. Här träffas Ni direkt av en slående takhöjd som tillsammans med ljusinsläppet från fönster i dubbla väderstreck skapar en luftig känsla. Vidare ser ni över lag fräscha ytskikt, ett trevlig kök samt en balkong i soligt söderläge. Här bor Ni en som två till en förmånlig boendekostnad med låg avgift där värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler och bredband via ComHem (Tele 2), dubbla förråd, tvättstuga, trappstädning samt gårdsskötsel ingår!

Bostaden tillhör en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med otroligt låg belåningsgrad! Brf Lyckan förvaltas av Riksbyggen som sköter den dagliga driften både tekniskt och ekonomiskt vilket ger en trygghet för er som bostadsrättshavare.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden så som friadalen och Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 ifrån området.

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

43 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Björngatan 29A

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Beskrivning av förråd m.m.

Ett rymligt vindsförråd samt ett minde förråd i källaren.

Lägenhetsnummer BRF

215317001-0052

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lyckan i Jönköping

Organisationsnummer

726000-3673

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Lusten 13 där totalt 6 byggnader finns med adresserna Torpagatan 32 och 34, Björngatan 29 och 31 samt Gröna gatan 32 och 34.

TV OCH BREDBAND
Tele2

BYGGNADSÅR
1944

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Ej privatbostadsföretag (oäkta)

TV/internet

Bredband och kabel-Tv ifrån Tele2 inkluderat i avgiften

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och självdrag

Utförda renoveringar

Sensorbelysning i trappuppgångar sker under 2018.
Ronvering av fjärrvärme system genomfört sommaren 2022
Stamrenovering ca 2010

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 4

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

1944

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 326 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal

1,24415%

Andel av månadsavgift

1,24409%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boendeparkering via kommunen

Beskrivning

Övrigt

Bostaden är marknadsförd som 2 rum och kök. I föreningens register är denna bostad registrerad som 1 rum och kök.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy