Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kunskapslänken 94, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
74.5 kvm
Avgift
3 947 SEK / mån
Rum
3 rum

Högst upp i huset med hänförande utsikt och balkong i söderläge

Nu erbjuds äntligen möjligheten att hitta hem till en bostad som sticker ut i mängden!

Högst upp i huset med enastående utsikt åt två väderstreck välkomnas ni till denna socialt utformade lägenhet som bjuder in till långvarig trivsel! Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometer når ni ett komplett serviceutbud som bland annat inkluderar en välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flertalet gym. Dessutom bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap.

Utmärkande för bostadens läge är utsikten som erbjuder det bästa av två världar. Här blickar ni ut över Vallastadens takåsar åt ena hållet, och Vallaskogens grönska åt det andra. Väl inne möts ni av en rymlig hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen når ni det smakfulla, helkaklade badrummet som erbjuder utrustning såsom dusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring. Vidare in i lägenheten når ni de generöst tilltagna sociala ytorna i form av ett centralt placerat kök som ligger öppet mot matrummet och vardagsrummet. Köket erbjuder god förvaringskapacitet, rejäla arbetsytor och utrustning i form av bland annat diskmaskin och induktionsspishäll. Härifrån når ni ut på den rymliga balkongen som ligger i soligt söderläge med ogenerad utsikt över Vallastadens skyline. Lägenheten erbjuder två väl tilltagna sovrum. Det större av dem har en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och erbjuder plats för stor dubbelsäng. Det mindre sovrummet inrymmer två garderober och plats för en mindre dubbelsäng.

BRF Inspirationen är en stabil och välskött förening beståendes av 48 lägenheter. Huset stod klart för inflytt 2017. Som boende i föreningen har ni tillgång till en gemensam takterrass med hänförande utsikt och perfekt solläge. Här finns flertalet sittgrupper samt ett inglasat uterum med plats för cirka 15 personer. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd beläget i samma trapphus en trappa upp som ni når med hissen.

Som boende i Vallastaden har ni tillgång till garageplats i P-husen Flustret och Aurora till en kostnad av 800 kr/månad. Kommunikationerna är mycket goda med täta bussförbindelser till centrala Linköping.

Sammantaget är detta en bostad som bjuder in till en bekymmerslös vardag. Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy