Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
LM Ericssons väg 16, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
47 kvm
Avgift
2 546 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Lm Ericssons väg 16!

Denna bostad är REDO för försäljning. Anmäl intresse via formuläret eller kontakta ansvarig mäklare för att få mer information!

Här erbjuds en läcker bostad producerad av Oscar Properties med byggår 2015.
Huset innehar arkitektritade fasader i en modern och skandinavisk design där varje del av bostaden är elegant utformad med stilrena linjer, ljusa luftiga ytor samt högklassiga materialval för att låta just din inredningsstil sätta sin prägel på ditt hem.

- Välplanderad 2rok med stor balkong
- Sol hela dagen
- Nära till busshållplats, matbutiker, gym och centrum
- Bekvämt boende med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin
- Låg avgift

När vi entrar bostaden möts vi av en ljus och rymlig hall där den vackra ekparketten som löper genom hela bostaden omedelbart gör sig påmind. Vidare öppnar bostaden upp sig med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som inbjuder till ett socialt hem för familj och vänner. Genom fönstren i ett rakt söderläge erbjuds här ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet med plats för matplats samt soffgrupp.

Köket från Ballingslöv är av absolut toppklass där påkostade materialval i stilren design blandas med rejäla arbetsytor samt förvaring.Allt för att göra matlagningen till en fröjd.

Vidare finner vi utgång till den enorma terrassen om 11 kvm som i ett rakt söderläge ger dig en egen oas för att socialisera eller bara luta dig tillbaka och njuta av solens strålar.

Ytoptimerat sovrum där det finns en garderob och plats för 140 cm säng.

Här finns även ett rymligt helkaklat badrum av lyxig karaktär med duschkabin, kommod, avlastningsbänk, tvättmaskin samt torktumlare.

I Tyresö Trädgårdar bor du i ett mycket attraktivt område av Centrala Tyresö där allt du kan önska finns på bekväma avstånd. Mycket goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan såväl som Stockholm City på under 30 min, perfekt för den som pendlar. För föreningens bilresenärer finns ett varmgarage med avspolningsplats beläget under huset. Detta nås genom hissen som tar dig direkt ner i garaget.
I Närområdet finner vi flertalet idrottsanläggningar såsom golfbana, simhall, ishall, Bollmoravallen samt flertalet gym. Även vackert naturområde finns alldeles runt knuten. Endast ett par minuter bort finner du såväl Willys som Tyresö Centrum med all sin dagligvaruhandel samt detaljhandel. Även restauranger och fik finns det gott om.

Söker du ett problemfritt boende av högsta standard i en stabil förening med låg avgift? Då kan du sluta leta.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

47 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

LM Ericssons väg 16

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tyresö Trädgårdar

Organisationsnummer

769625-3744

Allmän information

Brf Tyresö Trädgårdar erbjuder vackra boenden med fokus på ljus och frihetskänsla. Föreningens fyra byggnader är trähus, varav fasad mot gata pryds av vacker puts varvat med trä vid portuppgångarna. Uteplatser och fasad mot innergård är av samma vackra träslag. Lägenheterna är byggda med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilka ofta är centrerade i bostaden och ger bra ljusflöden i alla sovrum.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av gällande prisbasbelopp för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av gällande prisbasbelopp i överlåtelseavgift.

Föreningen tillåter delat ägande.

Brf bildades

2012

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har bytt ut porttelefoner med förbättrad funktion i alla portar.
Under 2020 färdigställs innergården med härliga trädgårdsarrangemang och grillplats.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd till varje bostad i garageplan, cykelförråd finns och en grovtvättstuga finns på LM Ericssons väg 14.
Det finns även tre stycken övernattningslägenheter (2 rok) på LM Ericssons väg 12 som kan hyras av föreningens medlemmar.

Antal lägenheter

114

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 546 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår: Värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varmgarage under husen som nås med hissen, det finns 90 platser och avspolningsplats. Parkeringsplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar för 900 kr/månaden, separat kösystem.
I kvarteret finns det gästparkeringar runt husen samt parkeringsgarage på ca 100 meters avstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy