Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nordmannagatan 4B, Komarken, Kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
111 kvm
Avgift
5 950 SEK / mån
Rum
5 rum

Nyrenoverat 2-plans radhus med källare i centrala Kungälv

Nu finns möjligheten att köpa detta nyrenoverade bostadsrättsradhus med ett fantastiskt läge i centrala Kungälv.

På entréplan finns ett sovrum, gäst wc samt ett stilrent, medvetet kök med mycket bra förvaring och en stor köksö. Det finns även plats för en stor matgrupp som bjuder in till många middagar med vänner och familj. Härifrån finns även utgången till bostadens uteplats och trädgård med päronträd.
Upp för den eleganta trappan kommer man till det ljusa och luftiga vardagsrummet med infällda spotlights i tak samt stora fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen med utsikt över älven. På samma plan finner vi även Master Bedroom och ett till sovrum som idag används som walk-in closet.
Längst ner i bostaden finns även ett källarplan som utgörs av en stor gillestuga/vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare samt utgång till källargången där vi finner lägenhetsförrådet samt matkällare, gemensamt barnvagns och cykel förråd samt pingisbord.

Här bor man med närhet till allt man kan tänka sig behöva. Det finns ett flertal populära förskolor och skolor för barn i alla åldrar, bra vård och omsorg samt ett stort utbud av mataffärer, närservice och shopping i det nya Kongahälla Center. Med många härliga restauranger och caféer finns det ett stort utbud att välja mellan.
Vill man njuta av natur finns alla möjligheter till det, med härliga promenadstråk runt om Bohus fästning, Fontins naturreservat eller längs älven.
Kungälv är en mysig tätort med närhet till många av västkustens guldkorn, med närhet till salta bad blir detta ett svårslaget läge.
Vill man enkelt ta sig in till Göteborg eller upp mot Stenungsund gör man det smidigt på E6 med bil eller med kollektivtrafik. I Kongahälla finns ett nytt resecentrum med mycket bra bussförbindelser och pendeltåg finns i Ytterby.
Här finns något för alla.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL

När man kliver in i bostaden välkomnas man av en ljus och härlig hall med klinkergolv, god förvaring i garderoben med stora skjutdörrar med stora spegelglas. En aning längre in har vi den nyrenoverade trappan med eleganta glasräcken.

KÖK

Ett tidlöst, modernt, nyrenoverat svart kök från Kvik med stilrena och medvetna val. En stor och rymlig köksö med gott om förvaring samt en vinkyl med belysning från Cavin.
Ugn, mikro och diskmaskin från Siemens, en stor spis med induktion från Electrolux och fläk från ako. Kyl och frys från Samsung.
Här finns gott om plats för en stor matgrupp för ca 8 personer.
Vi finner vi även utgången till uteplatsen.

SOVRUM

Ett ljust sovrum på nedre plan med bra förvaring i de tre inbyggda garderoberna.

GÄST WC

Svart klinkergolv. En kaklad vägg i vitt och grått. Wc, handfat samt spegel med belysning och element.

VARDAGSRUM

Öppet och luftigt med entré till balkongen som har älvutsikt. Parlettgolv (1998) i hall och vardagsrum. Samma fina väggfärg som entréplan. Spotlights i taket längs ett par av väggarna. Fönster längs hela väggen som ger ett härligt ljusinsläpp.

MASTER BEDROOM

Ett stort och rymligt sovrum med ett fint ljusinsläpp, massivt trägolv, mörkgröna väggar och akustikpanel. Gott om plats för dubbelsäng. I perfekt anslutning till bostadens walk in closet.

WALK IN CLOSET

Ett rymligt rum med fönster för ett fint ljusinsläpp. används idag som walk in closet, men skulle även kunna användas som kontor eller sovrum vid behov.

BADRUM

Ljust och helkaklat med en stor dusch och bra förvaring i skåp och spegelskåp samt kommod.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD

Nås från köket och rymmer mycket. Både tvättmaskin och torktumlare från Miele. Plastmatta på golv och väggar.

KÄLLARE

Trägolv massivt. Entré till källargång och förråd.
Fönster mot entresidan.
Förrådet ligger här i källargången. samt matkällare. Barnvagnsförräd och cykel, där pingisbord.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2021 Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

5

Boarea (BOA)

111 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nordmannagatan 4B

Ort

Kungälv

Kommun

Kungälv

Lägenhetsnummer BRF

18

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Höken i Kungälv

Organisationsnummer

753300-0456

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

1966

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 950 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten

Andelstal

3,12500 %

Andelstal insats

3,12500 %

Andel av månadsavgift

3,12500 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy