Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Flygaregatan 2F, Flygfältet, Norrtälje
Typ
Bostadsrätt
KVM
111 kvm
Avgift
7 708 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerat bostadsrättsradhus med närhet till goda kommunikationer och köpcentra.

Välkommen till detta bostadsrättsradhus belägen i ett populärt område. Detta välplanerade hus är i två plan på 111 kvm med två härliga uteplatser i både öst och väst.
På entréplanet möts man av en stor välkomnande hall med gott om plats för garderober och förvaring. Till höger finns det rymliga och fullt utrustade köket med plats för ett stort matbord för minst 8 personer. Takhöjden i köket och hallen är omkring hela 4 till 5 meter, vilket skapar en fantastisk rymd. På nedervåningen finns även ett stort vardagsrum, master bedroom och ett badrum utrustat med duschhörna, handfat, tvättmaskin och wc.
Från hallen finns en trappa upp till övervåningen. På övervåningen finns ett allrum, två rymliga sovrum, båda rymmer plats för en dubbelsäng och ett badrum utrustat med badkar, handfat, wc samt plats för förvaring.
På tomten finns ett rymligt förråd intill altanen(trädäcket) i väster. Det finns en fin och lättskött trädgård med plats för stadsodling och lek. Till lägenheten finns en carport med eluttag (det går att få ladduttag) med ett bra förråd.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Piloten är en välskött förening med relativt låg belåning per kvadratmeter och god kreditvärdighet.
Föreningen har på varje gård en tvättstuga placerad i det högsta huset och en mattvätt finns på fyrans gård. Föreningen har en föreningslokal utrustad med kök, dusch och toalett. Lokalen går att hyra. Intill föreningslokalen finns en bastu med dusch och toalett. På varje gård finns ett soprum för hushållsavfall, cykelrum och barnvagnsrum. Grovsoprum finns på gård fyra. För ytterligare information hänvisas till föreningens hemsida https://varbrf.sbc.se/piloten.

Närområdet
Området är bra placerat i Norrtälje med närhet till grönområden, fotbollsplaner, sportcentrum, Friskis & Svettis, Norrtäljes nya fina badhus, Norrtälje Skatepark och Kvisthamra skidbacke. Närmaste badplats är vid kärleksudden med fin sandstrand och restaurang.
Från radhuset är det promenadavstånd till Norrtälje centrum och Norrtäljeviken samt lekparker.
Det finns ett antal förskolor i närheten av lägenheten och inom gångavstånd finns Kvisthamraskolan för årskurs 0 till 9. På gångavstånd finns även Flygfältets Handelscentrum med ett brett utbud av butiker bland annat ICA Flygfyren, butik, klädesbutiker, apotek m.m. Tvärs över gatan finns Flygfältets pizzeria.

Kommunikation.
Från området är det promenadavstånd till pendelbussarna till Stockholm och med bil till Stockholm tar det cirka 50 minuter.

Ta chansen att förvärva ett trevligt och rymligt radhus centralt i Norrtälje med bekvämt avstånd till service, lekparker och skolor.

Varmt välkommen på visning, vid intresse och frågor vänligen kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand 070-56 56 730.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy