Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skytteholmsvägen 5A, Solna Centrum, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
102 kvm
Avgift
5 587 SEK / mån
Rum
4 rum

Optimalt planerad 4:a nära Solna C och grönska!

** AV SÄLJAREN ACCEPTERAT PRIS ** Kontakta mäklaren för privatvisning.

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 4:a på populära Skytteholmsvägen, ett stenkast från Solna Centrum med kommunikationer, restauranger, grönska och mycket mer. Lägenheten disponeras över tre rymliga sovrum i fil, luftigt vardagsrum med plats för soffa och matbord, stor inglasad balkong med eftermiddagssol, renoverat kök med plats för matbord, stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst WC. Lägenheten har exceptionellt bra med förvaring i flera inbyggda garderober och köket har gott om förvaring och arbetsyta tack flera under- och överskåp samt lång bänkskiva.

Detta är ett boende för den kräsna! Belägen i en ekonomisk stark förening och med närhet till allt, såväl kommunikationer som service och natur, har denna bostad alla rätt för ert nästa boende.

Lägenheten har ett av Solnas mest centrala lägen! Med direkt närhet till Solna Centrum som erbjuder en mångfald av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Här finns självklart även post, apotek och systembolag. Från Solna Centrum går såväl bussar som tunnelbana och tvärbana. Till T-Centralen tar det mindre än 10 minuter! Det är även nära in till city och det finns fina promenad- och cykelvägar längs vattnet in till Kungsholmen, kort restid både till fots och med cykel. Det går också mycket lätt och smidigt att ta sig ut på Essingeleden via Pampaslänken. I närområdet finns flera gröna omgivningar som exempelvis Hannebergsparken, Skytteholmsparken, Pampasparken, Huvudstafältet och 4H (Augustendal). Nere vid vattnet finns kända Pampas Marina med förstklassig mat och mysig vy över stad och vatten. Till Pampas Marina är det ett kort promenadavstånd och i dess närhet finns också klippbad samt Huvudstabadet med en utomhusbassäng.

För mer information ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-897 57 95

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy