Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Finnboda varvsväg 12A, Finnboda Hamn, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
90.5 kvm
Avgift
4 971 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkommen hem till detta unika "townhouse" i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar: skärgårdskänsla och närhet till city. Här bor du en lyxig etagelägenhet med radhuskänsla i Docklands K-märkta industrilokaler.

Via en privat ingång från den öppna innergården når du denna lägenhet där man verkligen satsat på att skapa ett ljust, modernt och fridfullt boende där husets unika karaktär lyfts fram. De stora fönstren som sträcker sig över två våningsplan påminner om fastighetens industrihistoriska anor vilket tydligt genomsyrar känslan i hela bostaden. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval med hög standard. Här har ingenting lämnats åt slumpen och det finns en tanke bakom minsta detalj.

På nedre plan finns välkomnande sällskapsytor och två uteplatser. Köket är stilrent inrett och bjuder på en stor familjevänlig matplats och trevliga detaljer såsom en lyxig bänkskiva i carrara marmor. Vardagsrummet ligger intill med fantastiskt ljusinsläpp och leder dig vidare till övre plan där det återfinns två generösa sovrum med möjlighet till att skapa ytterligare ett mindre rum för arbete/ extra sovrum. Det ena sovrummet har öppet ner till vardagsrum med iögonfallande fönstervägg och det andra sovrummet är stort med fransk balkong överblickande innergården. På båda våningarna finns fullutrustade, smakfulla badrum med dusch och badkar, badrummet på övre plan har också en separat tvättdel.

Det trevliga läget i Finnboda Hamn ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen. Det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns bland annat ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett hö gt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb Segelsällskapet Gäddviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy