Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 975 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Turebergs allé 19, Tureberg, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
92 kvm
Avgift
5 037 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En stor, välplanerad 4:a med härlig balkong mot villaområdet!

Välkommen till en modern och välplanerad 4:a på 92 kvm med en rymlig balkong som bjuder på rikligt med kvällssol. Denna rymliga lägenhet har en mycket smakfull planlösning med öppna sociala ytor. Från lägenhetens samtliga rum finner du stora fönsterpartier som ger bostaden rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten som byggdes 2013 har en genomgående modern och genomtänkt inredning av hög kvalitet.

Denna stora 4:a bjuder på en generös balkong, tre rejäla sovrum, en klädkammare, två badrum varav den ena med tvättmaskin och torktumlare och ett kök i direkt anslutning till lägenhetens matsalsdel och vardagsrum. Från vardagsrummet finner du utgången till den härliga balkongen med vy mot det lugna villaområdet.

Från lägenheten har du direkt tillgång via hiss till garaget. Lägenheten har även ett tillhörande förråd i källaren.

Här har en ny modern del av Sollentuna centrum har skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum och Häggviks Handelsplats ligger båda inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen.

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt 3 garderober. En smakfull och ljus hall som för dig vidare till lägenhetens övriga rum.

SOVRUM 1 är ett rymligt sovrum med ekparkett, ljusa väggar och ett stort fönster som ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Från detta sovrum finner du dörren till lägenhetens djupa klädkammare som ger bra förvaringsmöjligheter.

BADRUM 1 med grått klinkergolv, vita kaklade väggar, WC, handfat, förvaringsskåp samt en rymlig dusch.

Vidare kommer du till det moderna KÖKET som på grund av den öppna planlösningen ligger i direkt anslutning till matplatsen samt till det stora vardagsrummet. Ett kök med vita skåpsluckor, en snygg bänkskiva i ek med kakel ovan och diskho med arbetsyta. Maskinellt utrustat med induktionshäll (Electrolux),fläkt (SwegonCasa), ugn (Electrolux), diskmaskin (Electrolux) och fullstor kyl samt frys (Electrolux). Det som gör detta kök så hemtrevligt är den generösa ytan samt den öppna planlösningen från köket till det stora vardagsrummet. I köket har du det snygga golvet i ekparkett och vitmålade väggar.

I direkt anslutning till köket finns det gott om plats för MATPLATS. Här kan man ha trevliga middagar för ett större sällskap.

Från köket och matplatsen finner du lägenhetens rymliga och ljusa VARDAGSRUM med ekparkett och vitmålade väggar. En otroligt hemtrevlig yta med stort fönsterparti mot den lugna innergården samt balkongdörr ut mot lägenhetens BALKONG. En rymlig balkong med lugnt läge mot det charmiga villaområdet, i ett attraktivt västerläge som ger dig rikligt med kvällssol.

SOVRUM 2 är lägenhetens master bedroom. Ett rymligt och mysigt rum med plats för både garderober samt arbetshörna om så önskas. Ekparkett och målade väggar i en rogivande, grön kulör.

SOVRUM 3 är ytterligare ett bra sovrum med stort fönster mot den charmiga innergården.

Rymligt och modernt BADRUM med mörkgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med kommod under samt förvaringsskåp ovan. Här finns även en praktisk tvättdel med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) och arbetsbänk i svart laminat med djupa förvaringsskåp ovan.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista- Turebergs allé 19 Energideklaration- Turebergs allé 19 Stadgar- Brf Alléträdet Årsredovisning Brf Alléträdet 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 975 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

92 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Turebergs allé 19

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i källaren.

Lägenhetsnummer BRF

1204

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Alléträdet

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Alléträdet i Sollentuna består av 107 lägenheter och två lokaler centralt belägna nära Sollentuna centrum på västra sidan av järnvägen.

Fastigheten (Trappgaveln 1) färdigställdes under 2013 och består av tre huskroppar med mellan tre och sex våningsplan samt tillhörande garage- och källarplan. I fastigheten finns en variation av lägenhetsstorlekar från 2 till 6 rum där alla lägenheter har minst en balkong/terrass/uteplats mot i de flesta fall en av de två innergårdarna eller villaområdet utmed Industrivägen. Alléträdet har adresser på Turebergs Allé 9-21, Blåklockevägen 2 och Industrivägen 2-4.

För mer information se föreningens hemsida alletradet.se

TV OCH BREDBAND
Föreningen har avtal med Ownit för leverans av bredband, TV och telefoni vilket ingår i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa och i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för lägenheterna.

GÅRDSPLATS
Föreningen har två innergårdar med rabatter, gräsytor och pergola på båda och en sandlåda för de mindre barnen på den ena gården.

ÖVRIGT
Föreningen har ett gemensamt elavtal. Medlem faktureras kvartalsvis i efterskott för verklig el-förbrukning. Likaså faktureras verklig varmvattenförbrukning på samma sätt.

Brf bildades

2006

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Värmesystem: Fjärrvärme
Ventilation: Från och tilluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system).

Byggnadskommentar

-Ventilationssystemet i fastigheten är ett så kallat FTX-system (F=mekanisk frånluft, T=mekanisk tilluft, X=värmeåtervinning). Varje lägenhet har ett eget sådant aggregat av typen Swegon Casa R85 som sitter i köket ovanför spishällen och försörjer hela lägenheten med erforderlig ventilation. Under aggregatet sitter fläktkåpan Swegon Premium Classic inklusive kontrollpanel.
-Fastigheten har indragen fiberanslutning.
-Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet (SEOM).
-Solcellspaneler har installerats på taken utmed Turebergs Allé och är i drift sedan slutet av maj 2020.

Utförda renoveringar

Föreningen har sedan slutet av maj 2020 solceller på taket.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 107
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplan och cykelställ finns på innergårdarna.

Byggnader

Byggår

2013

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 037 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften till föreningen ingår kallvatten, värme, bredband och digital-TV.

Andelstal

1,04140

Kommentar

Föreningen har ett gemensamt elavtal. Medlem faktureras kvartalsvis i efterskott för verklig el-förbrukning. Likaså faktureras verklig varmvattenförbrukning på samma sätt.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

319 SEK/månad

Vatten

319 SEK/månad

Summa driftkostnad

638 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Under fastigheten med infart från Blåklockevägen finns ett garage tillhörande Brf Alléträdet. Garaget består av 80 p-platser varav tolv är försedda med laddbox för el-bil/laddhybrider. Föreningen tillämpar kö till garageplatserna. Kostnad 980kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

85 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Jan Tägt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy