Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Råsundavägen 129, Gamla Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
2 111 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magisk sekelskifte anno 1913 i skuldfri förening med enorm balkong i söderläge mot innergård!

Detta är en kommande försäljning. För mer information och privatvisning gör en intresseanmälan för objektet eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström.

Vackra, charmiga attribut mer än 100 år gamla möts möts med nutidens design och funktionalitet i denna lägenhet och skapar tillsammans en härlig känsla och en bostad för den kräsne! 2021/2022 helrenoverades denna fantastiska bostad och disponeras över ett rymligt kök där gröna luckor vackert bryts av mot bänkskiva i kalksten. Köket har en komplett maskinpark och rymmer dessutom ett matbord för 4-6 personer. Ljusstrålar från de spröjsade fönstren i soligt söderläge skiner ner över det bevarade trägolvet och förser köket med ljus. Ett extra, charmigt litet fönster ovanför bänkskivan tillsammans med platsbyggda hyllplan bidrar till en fin karaktär i köket. Sovrummet är i storlek större och rymmer utöver dubbelsäng med nattduksbord på vardera sida även en hel vägg med garderober samt plats för övrigt möblemang. Härifrån nås genom dubbeldörrar den soliga balkongen där storleken möjliggör för flertalet möblemang och odlingar. Mot Råsundas kanske finaste innergård med fasader från förra seklet njuts här av flera soliga timmar. Vardagsrummet är väl disponerat och här får utan problem ett större matbord tillsammans med soffa och TV-möbel plats. Badrummet är renoverat i samma smakfulla stil som resten av lägenheten och utan att det känns trångt ryms duschhörna, vägghängd WC och handfat i smakfull kommod. Beige kakel och klinker försett med golvvärme. Hallen är även den rymlig och fräsch så gäster slipper stå och trängas när de kommer på besök och till lägenheten är det en säkerhetsdörr.

Utöver allt ovanstående är lägenhetens bostadsrättsförening en av de bästa! Helt skuldfri, låga avgifter och inga stora kommande renoveringar att komma. Ett tryggt och bekvämt boende för den kräsne.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea

59 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Råsundavägen 129

Ort

Solna

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Oxeln 1

Organisationsnummer

716419-9825

Brf bildades

1987

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

1976 - Stambyte El, V/A
1976 - Stambyte kök och badrum
2000 - Föreningens nuvarande värmeanläggning installerades.
2001 - Total renovering av tvättstugan, målning av trapphus, ytterdörrar, fönster och källarförråd.
2004 - Byggnation av gemensam bastu i källaren.
2005 - Nya golv på balkongerna som ligger mot förrådsgatan/Råsundavägen.
2010 - Skorstenskontroll och filmning av rökkanaler. Grundlig uppfräschning av tvättstugan; Borttagning av mögelhärdar, taktvätt, och ommålning. Högtrycksspolning av fastighetens samtliga rör. Översyn av och påbörjad reparation av fastighetens plåttak. Besiktning av fuktskador, defekta rör och slutlock, Anticimex.
2011 - Renovering av hiss på Förrådsgatan.
2011 - Reparation/målning av plåttak.
2010 - Stamspolning
2016 - Stamspolning
2017 - Renovering av hiss på Råsundavägen.
2018 - Stamspolning

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, tvättstuga, bastu och uteplats. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, ett torkskåp och en tumlare.

Byggnader

Byggår

1913

Ekonomi

Månadsavgift

2 111 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Inkl. Värme, vatten, bredband och tv.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy