Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tre kronors väg 31, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
88 kvm
Avgift
5 002 SEK / mån
Rum
4 rum

Snart till salu - Industricharm med bra planlösning och stor balkong

Välkommen hem till denna fantastiska 4:a med perfekt planlösning och en slutfinish utöver det vanliga, i fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Mitt på Kvarnholmen med närhet till allt hittar ni denna minst sagt snygga 4:a om 88 kvm. Hela bostaden har högt i tak och rymden bidrar till dess unika karaktär. Bostadens hjärta är det öppna köket och vardagsrummet som breder ut sig på nästan 40 kvm. Fönsterpartierna i vardagsrummet är iögonfallande med fönster från golv till tak och utgång till den mysiga och rymliga balkongen. Här blickar man ut över föreningens lugna innergård med sjöglimt och utsikt vidare in mot Stockholm C. Läget ger en underbar värmande kvällssol och på balkongen får man grilla med gasol- eller elgrill. Köket är mycket smakfullt inrett med detaljer som antracitgrå köksluckor, marmorbänk och läcker belysning. De tre sovrummen som ligger i fil med fönster i söder. Bostaden har ett fullt utrustat badrum med både dusch och badkar samt tvättpelare. Intill badrummet ligger också en separat gästtoalett. Båda är påkostade och smakfulla med vitt kakel och industridesign. Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör inspirerad av 20-talsfunktionalism med stilrena detaljer.

Läget är perfekt mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy