Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stora gatan 1A, Östermalm, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
98 kvm
Avgift
5 404 SEK / mån
Rum
4 rum

Ljus, exklusiv och optimalt planerad fyra med dubbla balkonger högst upp i huset!

Här, på Stora Gatan 1A högst upp i fastigheten erbjuds nu en mycket påkostad och perfekt planerad lägenhet om hela 98 kvadratmeter. Det rika och flödande ljusinsläppet är det första man möts av när du besöker lägenheten. Chans finns nu att bli ägare till detta boende med trivsel och rofyllda element för många år framåt.

Det första du möts av är en öppen och inbjudande hall i två riktningar. Mycket goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för ytterkläder och skor. Köket från Marbodal är i modernt snitt, ljust och stilrent med påkostade materialval, ovanligt bra förvaringsmöjligheter med generösa arbetsytor i granit som underlag. Plats för stort matbord och stolar där hela familjen kan njuta av trevliga middagar med utsikt mot solnedgångar med blodröd himmel.

Bostaden har tre sovrum, varav det större med direkt anslutning till en av två klädkammare samt balkong. Från det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet når du ytterligare en balkong som är inglasad med en vidunderlig utsikt mot sydväst, dagssol och himlen som tavla. Ett större badrum med tvättmaskin och torktumlare, badkar och inkluderande generösa ytor med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även en gästtoalett med dusch.

Det faktum att lägenheten har två balkonger gör att du kan njuta av solen extra länge utan att behöva lämna bostaden, något som verkligen får den här lägenheten att sticka ut ur mängden. Den första är en stor och mysig balkong med trätrall, markis och sol från morgon till kväll och den andra är en inglasad och mysig balkong med parkettgolv och plats för loungegrupp.

Det centrala läget här på Stora Gatan, Östermalm är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta i staden. Här bor du nära mysiga promenader längs stadens porlande Svartå, parker, stadens kulturliv, restauranger, gym, butiker, sommar som vinter. Den här lägenheten är för dig som söker boendet att njuta och trivas i, närheten till stadens puls men ändå ett harmoniskt lugn när du väljer det.

Till lägenheten hör ett stort källarförråd och för nuvarande finns det lediga P-platser i garaget.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy