Länk kopierad!
Bilder Redo
Budgivning pågår

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Penselgatan 6, Kvillebäcken Centrala Hisingen, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
39.5 kvm
Avgift
3 068 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLPLANDERAD 1,5:A MED STOR BALKONG I VÄSTERLÄGE!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!
På Kvillebäcken - Penselgatan 6 våning 6/10 finner ni denna trivsamma 1,5:a med stor balkong!
Lägenheten stod klar 2015 och har allt man kan önska sig av ett modernt boende. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar detta till en väldisponerad planlösning med öppna ytor, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Köket från Marbodal har goda förvaringsmöjligheter och erbjuder praktiska ytor. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden och en stor och härlig balkong i västerläge som gör det möjligt att njuta med eftermiddagssol. Bostaden bjuder vidare på ett badrum med egen tvättmaskin torktumlare. Här bor ni med närhet till all tänkbar service, restauranger och naturen i attraktiva Kvillebäcken.

Här är du omgiven av allt du behöver, snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

HALL
Välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring i flertals garderober. På golvet ligger både vackert och praktiskt klinkergolv som går över i parkett som sedan fortsätter genomgående för hela lägenheten.

BADRUM
I anslutning till hallen finns det fräscha, helkaklade badrummet. Här finns wc, handfat kommod, spegelskåp med belysning, elektronisk handdukstork samt dusch med vikbara duschväggar. Här finns även en egen tvättdel med tvättmaksin och torktumlare med bänkskiva ovan och överskåp.

VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum samt sovalkov i öppen planlösning med fint ljus via djupa fönsterpartier med bänk i ljus natursten. En mycket social planlösning som utnyttjar varenda kvadratmeter optimalt. Lätt att möblera med soffa och övrigt möblemang.

SOVALKOV
Väl tilltaget sovalkov med plats för en större säng med nattduksbord. Sovalkoven kan man enkelt avskilja med industrivägg om man önskar.

KÖK
Vidare kommer ni till köket (Marbodalkök) med goda förvaringsmöjligheter. Stiligt inrett med vita luckor, ljusgråa kakelplattor samt träbänkskiva. I anslutning till köket finns det plats för en liten matgrupp för fyra personer. Utrustning som finns är kyl/frys, ugn med induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt inbyggt mikro.

BALKONG
Lägenheten har en generös balkong i västerläge som vetter mot det grönskande och lugna innegården.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

VÄLKOMMEN HEM!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2020-2021 Infoblad wifi

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

39.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Penselgatan 6

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

2464

Våningsplan

6 av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Umbra

Organisationsnummer

716409-5742

Allmän information

HSB Brf Umbra består av 68 bostadsrätter med adresserna Långängen 2, 4 och Penselgatan 6. Föreningen äger fastigheten Brämaregården 36. Inflyttningen skedde i två etapper hösten 2015.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Moderna försäkringar och vi har även tecknat ett kollektivt BRF-tillägg som ingår i månadsavgiften. Du som medlem ska alltså inte teckna en separat tilläggsförsäkring.
Individuell mätning av el och vatten. Föreningen har ett kollektivt avtal, i samband med inflyttning behöver lägenhetsinnehavaren inte ha något eget avtal med el och vatten. Förbrukningen debiterad 5 månader i efterskott på avgiftsavi från HSB Göteborg.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

På föreningens hemsida finner ni mer information.
www.hsb.se/goteborg/brf/umbra/

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV och bredband via Telia Triple Play 100/100 Mbit/s . Grundutbud av kabel-TV och fiberbredband ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

Då huset stod färdigt för inflyttning hösten 2015 så har inga större renoveringar ännu behövts utföras.

Kommande renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan. Inga beslut om kommande renoveringar/underhåll i dagsläget.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 68

I föreningen finns en gästlägenhet som kan hyras till en kostnad av 300 kr, cykelförråd samt en gemensam tvättstuga. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. Föreningen har även en mysig uteplats mot innergården med grillmöjligheter.

Gemensam sopsug finns för hela Nya Kvillebäcken samt ett återvinningsrum för förpackning, wellpapp, papper, glas, metall och enklare elektronik. OBS! inga skrymmande eller andra föremål får slängas här, det ska slängas på ÅV-central, se Göteborgs kommuns hemsida för närmaste anläggning.

Antal lägenheter

68

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 068 SEK/månad. I avgiften ingår värme samt tv, bredband, IP-telefoni och kollektivt försäkringstillägg.

Beskrivning månadsavgift

Individuell mätning av el och vatten. Föreningen har ett kollektivt avtal, i samband med inflyttning behöver lägenhetsinnehavaren inte ha något eget avtal med el och vatten. Förbrukningen debiterad 5 månader i efterskott på avgiftsavi från HSB Göteborg.

Avgiftsförändringar

1/7 2020 skedde en avgiftshöjning med 10%
1/7 2021 skedde en avgiftshöjning med 10 %

Föreningen har budgeterat för att höja avgiften motsvarande de kommande åren.

Andelstal insats

1,05096 %

Andel av månadsavgift

0,99601 %

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har ett garage med 32 platser, dessa går att hyra för 1250 kr/mån. Det finns även 3 moped-platser och ett antal cykelgarderober att hyra. Vi har för närvarande kö till bil parkeringsplatserna. För att ställa sig i kö kontakta HSB Förvaltning.

Parkeringsplatsen följer inte med lägenheten.

Det finns även möjlighet att hyra rättigheten av P-plats i Kvilletorget. För priser samt tillgång till lediga platser vänligen se www.parkeringgoteborg.se.
Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

77 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy