Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ekängsgränd 6C, Strandängarna, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
116 kvm
Avgift
4 997 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömläge vid havslinjen i Tyresö Strand!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Granne med havet i Tyresö Strand finner ni Ekängsgränd 6C och detta utsökta gavelradhus i två plan.
Här har ni möjlighet att bara flytta in och trivas från första stund i ett utsökt livsstilsboende uppfört 2016 där varje detalj i interiör och tillval ställts på sin yttersta spets.

Det moderna området kring Strandängarna är en idyll för barnfamiljen eller paret där en bullerbykänsla lätt infinner sig. I lugn skärgårdsmiljö ges man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat ? spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is. Allt detta utan att försumma de viktiga aspekterna i vardagen som närhet till skolor, matbutik samt kommunikationer. Stockholm citys puls finner ni endast 25 min bort, vilket erbjuder ett boende med det bästa av två världar.

- Möjlighet till fyra sovrum.
- Havsutsikt från vardagsrummet.
- Ljus och social planlösning med två allrum.
- Sobra och eleganta val rakt igenom.
- Parkering tillhör huset.
- Vind finns för god förvaring.
- Ljuvligt område i skärgårdsmiljö med närhet till allt som vardagen kräver.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en rymlig och välkomnande hall. Här finns det goda möjligheter för förvaring och avhängning av säsongens alla ytterplagg genom rymlig garderob med skjutdörrar. På golv finner vi praktisk klinker. Direkt till höger finner vi bostadens första badrum som innehar praktiskt klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och skåpsförvaring ovan. Här finns även dusch, handfat med kommod under samt WC.

Från hallen nås det trevliga köket med rymlig matplats som innehar vy mot gården. Köket från Vedum är planerat i vinkel och innehar full maskinell utrustning, goda avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Helt enkelt allt som den hängivna hemmakocken eftersöker. Matplatsen bjuder rymd för cirka 4-6 personer.

Vidare i planet öppnar de sociala delarna upp sig med ett väl tilltaget vardagsrum och med en härlig havsutsikt. Här finns rymd för såväl stor loungegrupp samt ytterligare matplats om önskemålet finns.

Genom trappa med underliggande förvaring når vi ovanplanet där man möts av ett trevligt allrum med enorma ljusflöden från generösa fönsterpartier. Rummet erbjuder god rymd för soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Om behovet finns kan allrummet enkelt göras om till ett fjärde sovrum.
Samtliga sovrum är av bra storlek där master bedroom även har garderob med skjutdörrar. Övriga två sovrum har plats för säng såväl som övrigt möblemang efter behov.
I övre plan finns även en rymlig klädkammare samt ett ytterligare badrum i stilrena toner med badkar, dusch, kommod samt wc.

Uteplatsen, en riktig favorit under de varma sommarmånaderna med sol under större delen av dagen! Här med plats för loungegrupp samt övrigt möblemang .

OMGIVNING:
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen.
Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt bra kommunikationer in till Stockholm.
Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats med havsbad, båtklubb och strandpromenad, samtidigt som områdets naturvärden tas tillvara.

På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Busshållplats finns ca 100 m från huset med bussar till Gullmarsplan. Vill man så finns det anslutande bussar som tar er hela vägen in till T-centralen.
Närhet till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö bor du också nära badplatser, svampplockning, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt att det finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med goda möjligheter för förvaring genom en rymlig garderob med skjutdörrar. Klinker på golv.

BADRUM
Till höger finns rymligt badrum som är fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt praktiskt arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. Badrummet innehar även handfat med kommod under, WC samt dusch.

KÖK
Kökets snickerier går i ljusa nyanser och erbjuder gott om förvaringsutrymmen genom över och underskåp. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, micro och integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vidare öppnar bostaden upp sig med ett rymligt och trevligt vardagsrum med god rymd för flexibel möblering. Här går väggarna i ljusa nyanser som tillsammans med stora fönsterpartier skapar fantastiska ljusflöden i rummet.

FÖRRÅD UNDER TRAPPA
Mindre förvaring möjlig.

Övre plan

ALLRUM
När vi tagit trappen upp till övre plan möts vi direkt av ett trevligt allrum med härliga ljusflöden. Här finns det plats för soffgrupp samt övrigt möblemang.

SOVRUM 1
Intill allrummet finner vi det första sovrummet som innehar god rymd för säng, mindre möblemang samt kontorsdel om så önskas. Rummet innehar fina ljusflöden från fönster i vinkel.

BADRUM
Övre plan erbjuder ett helkaklat badrum med vitt kakel som klär väggarna samt ett klinker på golv i en gråare nyans. Badrummet erbjuder ett badkar, wc samt handfat med rymlig kommod under samt spegel över.

SOVRUM 2 / MASTER BEDROOM
Vidare finner vi bostadens andra sovrum som har gott om plats för dubbelsäng samt mindre möblemang. Här finns det goda möjligheter att förvara säsongens alla plagg genom rymlig skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet ger även plats för säng samt önskvärt möblemang.

KLÄDKAMMARE
Ovanplanet erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare av god storlek.

VIND
Mycket rymlig vind som rymmer stor förvaring. Nås från lucka i allrum/övre hall.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2019 - BRF Trädgårdshusen 3 Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

116 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Ekängsgränd 6C

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer BRF

231003

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Trädgårdshusen 3

Organisationsnummer

769625-0039

Allmän information

BRF Trädgårdshusen 3 består av 15 st bostadsenheter i form av radhus.
Bostäderna är uppförda 2016 av Besqab.
Fastum sköter ekonomisk förvaltning och föreningen äger marken.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV/Internet: Gemensamt avtal från Telia med bredbandstelefoni och digitalt TV paket.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme / Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelförråd, renhållningsrum med källsortering samt allmänt förråd finns att tillgå i föreningen.

Antal lägenheter

15

Byggnader

Byggår

2016

Ekonomi

Månadsavgift

4 997 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår: Vatten, bredband & Tv ingår i avgift.

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning - 11/1 2023. Nya avgiften kommer vara 5497kr.

Andelstal

6,666700

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

Bostaden är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

1 st parkeringsplats tillhör huset mot en kostnad om 200 kr/månad.
Det finns även 7 st övriga platser som går att hyra. Separat kö nyttjas för dessa.
Gästparkeringar finns att tillgå i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy