Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tornslingan 18, Trångsund, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 536 SEK / mån
Rum
3.5 rum

HELRENOVERAD LÄGENHET MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH BALKONG I SYD/VÄST-LÄGE

På ett av Tornslingans bästa lägen välkomnas ni till denna underbara och toppfina 3,5:a. Här finner ni en renoverad (2017) och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat kök med fina materialval och balkong i syd/väst-läge mot lugn innergård. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, med genomgående parkettgolv, öppen planlösning, ljusa, målade väggar. Det helkaklade badrummet är stambytt och försett med tvättmaskin. Med en bra placering i huset, endast en trappa upp passar detta boende både för barnfamiljer och äldre och ett bra läge i Trångsund är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Trångsund är en populär föreningen som äger marken och har gjort flera stora renoveringar så som t.ex. stambyte, fasad-, fönster- och balkongrenovering. Föreningen består av 303 lägenheter. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt bredband. I föreningen finns bland annat gym, bastu, hobbylokal/Snickarbod, föreningslokal, grönskande innergård med grillplatser och lekplats.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bankomat, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy