Länk kopierad!

Visningar

tors 29 sep 18:15 - 18:45
Bokad förhandsvisning! Boka din visningstid via mäklarens hemsida.
sön 2 okt 13:00 - 13:30
Premiärvisning! Boka din visningstid via mäklarens hemsida. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Formgatan 3, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
97 kvm
Avgift
5 251 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 4:a med attraktiv planlösning & uteplats i söder på Limhamns Sjöstad!

Varmt välkommen till en perfekt planerad nyproducerad fyra med egen uteplats i söderläge! Bostaden är i toppklass, både vad gäller interiören och exteriören. Välplanerad med fina materialval, tillval och bekvämligheter så som egna tvätt- och torkmöjligheter, två badrum med både dusch samt badkar, diskmaskin och hiss från markplan/garaget. Här bjuds det på generösa ytor i både vardagsrum och sovrum. Bra förvaring i platsbyggda garderober. Ett boende där man kan höra vågornas brus från en fantastisk uteplats med sol under hela dagen! Njut av härliga dagar med morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längst kajkanten.

Här bor man nära havet med trevligt umgänge vid kajkanten, Glasbruksskolan samt med kort promenad till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Generös hall med praktiskt klinkergolv och gråmålade väggar med hatthylla. Klinkergolvet går över till parkettgolv och hallen erbjuder vidare förvaring i två garderober.

KÖK
Stilrena luckor i grått med mörk bänkskiva i (komposit/sten). Köket är utrustat med kombinerad inbyggd ugn och mikrovågsugn, glaskeramikhäll, integrerad diskmaskin och dubbel diskho. Även fristående kyl och frys återfinns i köket med yta för en större matplats. Samtliga maskiner i rostfritt. Från köket nås även lägenhetens uteplats med förmiddagssol. På golvet ligger parkett och väggarna är grå.

VARDAGSRUM
I öppen och social planlösning till köket ligger även här parkettgolv och väggarna är gråmålade. Här är plats för större soffgrupp och rummet har ett härligt ljusinsläpp från fönsterna i fil i sydvästläge.

SOVRUM 1
Lägenhetens största sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i rummets garderobsvägg. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i mörkgrått.

SOVRUM 2
Lägenhetens ljusaste sovrum på gavel med fönster i två väderstreck. Här finns parkettgolv, ljusgrå väggar och förvaring i garderob.

SOVRUM 3
Innan vi kommer in i lägenhetens tredje sovrum möts vi av en liten hall med praktisk garderobsvägg. Både i hallen och i sovrummet återfinns parkettgolv och ljusgrå väggar. I sovrummet finns också förvaring i garderober. Plats för säng och möblemang.

BADRUM
På golvet ligger grå klinker och väggarna är kaklade och målade i grått. Här finns badkar som passar perfekt för kalla höstkvällar. Vidare är badrummet utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handfat, skåp till förvaring, handdukstork och WC.

WC MED DUSCH
Grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med handfat, WC och duschhörna med glasdörr.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Atmosfären Limhamn Stadgar Brf Atmosfären Limhamn Ekonomiskplan Brf Atmosfären Limhamn ED Formgatan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

97 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Formgatan 3

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

6-1004

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Atmosfären

Organisationsnummer

769636-0085

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Atmosfären Limhamn registrerades år 2018 i samband med byggnationen. Brf Atmosfären Limhamn är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Ekparketten 1 och Ekparketten 2 i Malmö kommun. Föreningens adresser är Barlastgatan, Magasinsgatan och Formgatan. Föreningen består av 90 lägenheter fördelade på 6 trapphus med inflyttning Q4 2021 ? Q1 2022, samtliga innehas med bostadsrätt.

EKONOMI
Simpleko förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Mätningen av hushållsel och den energi som går åt för att varmvattenuppvärmning sker individuellt för varje bostadsrätt. Kostnaderna aviseras kvartalsvis i efterskott tillsammans med månadsavgiften.
Inga avgiftshöjningar är planerade för 2022/2023. ( kontrollerat 2022-09-13)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen erbjuder en grönskande innergård med sittgrupper. Blandad växtlighet med planteringar, buskar, träd och inte minst grönska på fasaderna skapar en härlig närmiljö.
Det finns gott om plats för att parkera cyklar på gården och i källargaraget. I garaget finns också möjlighet att serva och reparera sin cykel.
Utrymme för hushållsavfall och källsortering finns i anslutning till huset.
Lägenhetsförråd är beläget i källaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Alla lägenheter är anslutna till Telia Triple Play.
Bredband (fiber), TV och telefoni i ett paket. Avgift 249 kr/mån för detta tillkommer.

GARAGE OCH PARKERING
Det finns 63 parkeringsplatser i garaget, varav 7 för elbilsladdning. Det finns 3 markparkeringsplatser. Två är reserverade för bilpool via M. Hyresavtal för parkeringsplats tecknas separat och månadshyran är 1000 kr/mån för år 2022. Månadshyran för laddningsplatserna är 1300 kr/mån för år 2022. Kösystem tillämpas.

Bilpool:
Bilpool kommer att anslutas till bostadsrättsföreningen och uppställs inom eller i närheten av bostadsområdet. Som medlem i Brf Atmosfären kan man välja att ansluta sig till Bilpoolen genom att teckna ett separat användaravtal med Sunfleet.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

KONTAKT
Hemsida: https://www.brfatmosfaren.se/
Mail: styrelsen@brfatmosfaren.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Från markplan/garage.

Ekonomi

Månadsavgift

5 251 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 249 kr/mån avseende Telia Triple Play tillkommer.
Debitering av faktisk elförbrukning och varmvattenuppvärmning tillkommer.

Andelstal

1,25246%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

55 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta