Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Räfsgatan 38, Limhamn/Elinegård, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 789 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad och välplanerad tvårummare

PRIVATVISNING BOKAS VIA ANSVARIG MÄKLARE.

Här bor du i en nyproduktion när den är som bäst med sociala ytor, välutrustat kök med bekvämligheter så som diskmaskin, ypperlig förvaring och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg där till en balkong i generös storlek som ger bostaden en extra social yta att umgås på. Lägenheten är på tredje våningen i ett nyproducerat flerbostadshus med hiss från markplan, som stod klart för inflyttning 2020.

Bostaden är genomtänkt till varje kvadratmeter där du enkelt kan inreda efter tycke och smak, då bostaden erbjuder sobra färgval i en öppen planlösning där man kan möblera fritt. Detta är ett optimalt boende för dig som vill ha närhet till de centrala delarna av Malmö men samtidigt njuta av lugnet på den lummiga innergården, där det finns grillplats och utemöbler i en grönskande miljö.

Det första som möter oss är en ljus och inbjudande hall med god förvaring i form av rymliga skjutdörrsgarderober och avhängningsmöjligheter. Köket är stilrent med ljusa och släta köksluckor som ger modern känsla och är fullt utrustat med allt som underlättar för vardagen. Kök och vardagsrum är i gemensam yta och bjuder naturligt in rogivande sociala stunder med vänner och familj. Här kan du med passande möblemang forma ditt drömhem! Sovrummet är lättmöblerat med optimalt ljusinsläpp i en bekväm storlek.

Expansiva Elinegård ligger mellan trivsamma Limhamn och attraktiva Hyllie, nära till härliga grönområden och goda kommunikationer till Malmös centrala serviceutbud. Elinegård bjuder på lummiga promenadstråk, lekplatser, närhet till havet och svårslagna solnedgångar. Vardagsärenden görs enkelt med närhet till matbutiker eller på en snabb vända till Limhamn Centrum eller Emporia. För den som inte tar bilen är pendlingsmöjligheterna mycket goda med cykel eller buss, där du på 10 minuter kommer till Hyllie, Limhamn på 15 och centrala Malmö på 20 minuter. Med Hyllie som granne tar tåget en enkelt över sundet till Köpenhamn.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy