Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västra vägen 5A, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
27 kvm
Avgift
2 085 SEK / mån
Rum
1 rum

I hjärtat av Linköping finner du denna fantastiska etta!

Välkommen till Västra Vägen 5A och denna perfekta bostad för dig som söker stilsäkra materialval, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, fantastisk takhöjd samt med ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten.

Bostadens planlösning är optimal då ytan utnyttjas till dess fullo och passar perfekt för studenten, förstahandsköparen samt pendlaren. Med bara 10 minuters cykelväg till universitetet och 5 minuters promenad både till stan och resecentrum. Härligt ljusflöde från större fönsterparti. I bostaden finner ni en renoverad kokvrå i vitt, stort allrum med plats för soffa och säng samt ett helkaklat och modernt badrum med bekvämligheter som golvvärme och handdukstork. Här får ni en bostad där ni kan flytta in direkt och njuta av tillvaron!

Här bor du med en låg månadsavgift om 2085 kr där värme, vatten, tv samt bredband ingår!

Bostadsfastigheten med sin unika historia och kulturhistoriskt värde har återfått sin tidstypiska charm genom en omsorgsfull renovering under 2019. Brf Amuletten är en relativt nybildad och ekonomiskt stabil förening. Fastigheten har fått en ny fasad, nytt tak, ny dragning av fiber, ny fjärrvärmeväxlare och nya tvättmaskiner i tvättstugan. Målet har varit att framhäva fastighetens charm och utveckla dess fulla potential. I samband med detta har samtliga lägenheter i fastigheten totalrenoverats. Föreningen består av totalt 19 lägenheter och två lokaler. Tillhörande föreningen finns det en mysig och lummig innergård med gemensam pergola att nyttja. På Västra Vägen bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk och grönområden. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillhörande bostaden finns ett väl tilltaget källarförråd.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Kök
Nytt och modernt kök i vitt från 2019, Ikea. Vitmålade väggar. Vitvaror bestående av induktionshäll, fläkt, kyl samt frys, kombinerad ugn/mikrovågsugn.

Badrum
Helkaklat badrum, renoverat 2019. Här finner du wc, dusch samt handfat. Golvvärme, dimmerstyrd belysning samt handdukstork.

Allrum
Allrum med genomgående sobert gråmålade väggar samt trägolv. Här finns en separat sovalkov samt del för soffgrupp samt skrivbord om så önskas.

Garderob
Här har du två walk-in-closets med en lyxig heltäckningsmatta på golvet.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Brf Amuletten 2021 Stadgar Brf Amuletten

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 550 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

27 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västra vägen 5A

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd tillhörande lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

5

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Amuletten

Organisationsnummer

769637-1702

Allmän information

Brf Amuletten bildades år 2019 och består av totalt 19 st lägenheter samt 2 st lokaler belägna i fastighetens entréplan. Huset är utrustat med källare, tvättstuga samt torkrum. Hela fastigheten totalrenoverades år 2019 av tidigare fastighetsägare.

Gemensam innergård finns med tillhörande pergola samt så finns det gemensamma vädringsbalkonger att nyttja. Föreningen har dragit in fiber i fastigheten. Bostadsrättsinnehavaren bekostar samt ordnar med eget abonnemang.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Föreningen kommer att se över fönsterna inom en 5-års period.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 2

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

19

Byggnader

Byggår

1934

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 085 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv samt bredband.

Andelstal insats

3,513%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har totalt 7 st parkeringsplatser som går att hyra för 750 kr/mån. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy