Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bildradiogatan 8B, Västra Frölunda/Ruddalen, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrätt
KVM
50 kvm
Avgift
3 105 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppentvåa med uteplats i bästa solläge!

Snart till salu!

Snart ges möjlighet att förvärva en toppenfin tvåa i nyproducerat hus (2020) med härlig uteplats i västerläge. Smart och öppen planlösning med extra tillval utöver standard. Här är lägenheten med hög standard och kvalité för dig som vill bo både nära till det mesta och samtidigt i ett lugnt område. Fint parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten, rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, stilrent Marbodalkök och härligt ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster.

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.
Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort.

Varmt välkommen!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

50 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bildradiogatan 8B

Ort

VÄSTRA FRÖLUNDA

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

003

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Frekvensen

Organisationsnummer

769635-9855

Allmän information

Brf Frekvensen är en äkta bostadsrättförening. I föreningen finn 49 st lägenheter.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

I fastigheten finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Tillhörande fastigheten finns också cykelverkstad, porttelefon och moloker för matavfall och hushållssopor.

Antal lägenheter

49

Lån i BRF per kvm

13 658

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 105 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Under år 2020 har årsavgifterna inklusive Triple Play men exklusive varmvatten och el (som debiteras efter förbrukning) varit oförändrade. Genomsnittlig årsavgift inklusive Triple Play men exklusive varmvatten och el (som debiteras efter förbrukning) är 688 kronor/ m². Kostnaden för varmvatten har debiterats med 26 kr/ m3 och för el 45,9 kr/kWh.

Varmvatten och el debiteras var tredje månad utifrån uppmätt förbrukningen. Obligatoriskt tillägg om 220kr för Telia triple play, bredband och IP-telefoni tillkommer (avgift exklusive obligatoriskt tillägg 2885kr). Värme och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning.

Andelstal

2,00%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 20 garageplatser, av dessa är 2 elplatser samt 2 utomhus platser. Garageplats ligger på en kostnad om ca 1 400 kr/månad och el-plats i garaget 1 750kr/månad. Det finns även plats utomhus som kostar 700 kr/månad. De finns en öppen parkeringsplats för rörelsehindrad. I dagsläget är de kö till respektive plats.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

50 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

77 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy