Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 200 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kung Agnes väg 6 1 tr, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
95 kvm
Avgift
5 012 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och fin 4:a med inglasad balkong mot vacker innergård!

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet ett stenkast från Sollentuna Centrum. Här bor man bekvämt med närhet till allt vad gäller service och kommunikationer. Lägenheten har en öppen planlösning med ett stort modernt kök med hemtrevlig matplats, 3 sovrum, helkaklad gästtoalett och badrum/tvättstuga samt ljust vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong med lugnt och ostört läge mot innergården i söderläge. Från lägenheten har man utsikt över en mycket välskött och vacker innergård med lekplats och planteringar samt ett gemensamt inglasat och möblerat uterum. Det finns ett eget källarförråd, gemensam tvättstuga, cykelrum och garage i huset. I den låga månadsavgiften ingår bland annat TV/internet via Telias fibernät. Ett attraktivt läge mycket nära kommunikationer, Edsvikens vatten och shopping i Sollentuna centrum.

Brf Cirkusprinsessan är en stabil och omtyckt förening belägen så centralt det går i Sollentuna med närhet till allt. För att vara en relativt ung bostadsrättsförening har de en låg belåningsgrad och god ekonomi.

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med ekparkett, goda avhängningsmöjligheter av ytterkläder och skor på hatthylla samt i garderob och städskåp. Öppen passage till vardagsrummet och dörrar till det som kallas "sovrum 1" och till den separata toaletten. Lägenheten har en säkerhetsdörr (utbytt 2018) och i hallen finns också ett "IT-skåp" med bredbandsanslutning.

WC med mörkt klinkergolv, mattvitt kakel på väggar, kommod, och WC. Renoverat i slutet av 2015.

Rymligt och modernt KÖK (Marbodal) med ekparkett, stort fönster och hemtrevlig matplats för många. Vita köksluckor, grått mosaikkakel, ovan mörk laminatbänk, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll och diskmaskin. Rost- och frostfri kyl och frys. Rostfri inbyggnadsugn med pyrolytisk rengöring. Alla maskiner, kakel och kökshandtag är utbytta i slutet av 2015.

Öppen planlösning och generösa ytor mellan kök och VARDAGSRUM inbjuder till socialt umgänge och middagar. Stora fönster och genomgående planlösning ger rummet ett otroligt ljusinsläpp. Utgång till stor, solig inglasad balkong under tak i söderläge. Inglasning gjord 2019.

Stort BADRUM med duschavskärmning i glas (finns även plats för badkar). Ljust klinkergolv med golvvärme (el) och vitt kakel på väggarna. WC, handfat med vit kommod och spegelskåp. Badrummet känns förvånansvärt rymligt, och där finns både tvättmaskin och torktumlare med bänk och rymligt väggskåp ovan. Maskinerna byttes ut 2015 och har även ullprogram. (Bostadsrättsföreningen har också en närmast "lyxig" tvättstuga i källaren som finns i samma trapphus).

SOVRUM 1 från hallen ligger avskilt och kan med fördel användas av tonåringen i familjen. Här finns gott om plats för säng och skrivbord. Här finns också två platsbyggda garderober med goda förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar, ekparkett och fönster mot gatan. 8 kvadratmeter stort.

SOVRUM 2 har en platsbyggd garderob och har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Ekparkett och fönster mot gatan, 11 kvadratmeter stort.

Rymligt SOVRUM 3 med ekparkett och fönster mot den avskilda och tysta gården. "Master bedroom" med tre platsbyggda garderober och gott om plats för extra förvaringsmöjligheter utöver dubbelsäng och sängbord. Ljust och soligt hela dagen tack vare läget och dess stora fönster. 15 kvadratmeter stort.

Alla fönster har fönsterbrädor i sten och inbyggda persienner. Samtliga rum har tapetserats om i slutet av 2015.

Stor, solig, rofylld inglasad BALKONG mot den trevliga innergården som är de boendes mittpunkt och oas. Innergården är privat och hålls låst för allmänheten. Här finns lekplats för barnen, bänkar och bord samt ett gemensamt nytt "allaktivtetsglashus" med värmelampor och isolering. Fritt för samtliga boende att boka enligt bokningslista. Årligen hålls en gårdsfest där det bjudits på mat och musik för de boende.

En mycket välplanerad lägenhet i mycket gott skick.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2021 Brf Cirkusprinsessan Stadgar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 200 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

95 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kung Agnes väg 6 1 tr

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Lägenhetsnummer BRF

633

Våningsplan

1 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Cirkusprinsessan

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Det ingår ett grundutbud för Telia Digital-TV. Paketet (TV Lagom) innehåller för närvarande ett 30-tal kanaler. Bredband 100/100 Mbit med Telia, ingår i månadsavgiften.

En gemensam tvättstuga finns i källaren i samma trapphus. Tidsbokning av tvättpass sker med hjälp av en bokningscylinder på bokningstavlan utanför tvättstugan.

Parkering: Cirkusprinsessan disponerar ett antal parkeringsplatser i garaget och utomhus vid Cirkusgränd, kontakta styrelsen om du är intresserad av att hyra en plats. Garage 700:-/mån, för förfrågan om plats kontakta föreningen. P-plats - kö.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia är leverantör av bredband, telefoni och TV. Det ingår två boxar och paket Lagom i månadsavgiften. Bredbandshastighet 100/100 Mbits.

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 3

Antal lägenheter

47

Byggnader

Byggår

2008-2009

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 012 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, sophantering ,TV Lagom, IP-telefoni, bredband (fiber) från Telia och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen.

Andelstal insats

2,19916 %

Andel av månadsavgift

2,20204 %

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

700 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

850 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Går att hyra för 700 kr/mån. Till garage-och utomhusplatserna är det separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

90 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

92 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Övrigt

I Sollentuna Centrum bor man ett stenkast från alla bekvämligheter som affärscentra, restauranger, gym, buss- och pendeltågstation, Sollentuna sjukhus samt bibliotek med mera. På gångavstånd finner man Edsviken slott och med sköna promenadstråk. Vid Edsvikens vatten bjuds man sommartid på härliga bad. Vintertid njuter man av skridskoåkning eller långa promenader på plogad bana.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl