Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
700 000 SEK / Utgångspris
Adress
Långängsvägen 1, Långängarna, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
24.2 kvm
Avgift
1 207 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Inredd bostadsrättslokal med låg avgift!

Ta chansen och förvärva en väldisponerad och mysigt inredd bostadsrättslokal med loft, kök och toalett. Passar perfekt för den lilla verksamheten som till exempel söker utrymme för kontor, lager eller mottagning. Lokalen ligger belägen i kvarteret långängarna med snabb access till E18 och endast 10 minuter från Västerås city. Området är inhägnat med grind, har kameraövervakning och lokalen har hörnläge med asfalterad parkeringsplats framför ingången. Extra parkering kan hyras separat för den som önskar. Föreningen godkänner juridisk person som ägare och uthyrning i andra hand och accepterars.

Bottenplan utgör 24,2kvm och är inredd med heltäckningsmatta, ljusa ytskikt, lysrörsbelysning samt toalett utrustad med handfat, planspegel, förvaringsskåp och wc. Övre plan utgör ca 18kvm och här finns ett praktiskt kök med träfärgad inredning. Kökets utrustningen består av inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, diskbänk med ho samt fullstor kyl. På övre plan är väggarna målade i ljus kulör och på golvet ligger laminat. Bjälklaget mellan övre och undre plan är isolerat. Internet och Wi-Fi är installerat samt digitalt lås som öppnas med tagg/kort.

Kontakta mäklaren för att boka visning.
VÄLKOMMEN.

Allmän information

Pris

700 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

24.2 kvm

Boareabeskrivning

Lokal med loft, total yta ca 42 kvm
Nedre plan: 24,2 kvm
Övre plan: 18 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Långängsvägen 1

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

07-6049-1-7018

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lokal

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Krögaren i Västerås

Allmän information

Under 2022 kommer enhetsmätning el att installeras

Juridisk person kan accepteras

Ja

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningens 35 lokaler fördelar sig enligt följande
22 stycken 21-48,5 kvm
13 stycken 50-80,7 kvm

Total lokalyta på 1573 kvm

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 207 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten

Avgiftsförändringar

Styrelsen har beslutat om oförändrad avgift. Bekräftat av ordförande 2022-09-28

Andelstal

1,81427

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

783 SEK

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl