Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hultavägen 77, Kållered, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
74.5 kvm
Avgift
5 222 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenhet i bra skick med dubbla uteplatser!

Välkommen till Kållered och denna trea tillhörande en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, god sammanhållning och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar.

Här erbjuds en hemtrevlig och yteffektiv hörnlägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Här bor man bra och bekvämt.

I den inbjudande och öppna hallen i denna lägenhet finns gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett rymligt, lättmöblerat och praktiskt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Det öppna, ljusa och fräscha köket med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, rogivande och mysigt sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng och ett övrigt sovrum. Badrummet är stort, nyrenoverat och smakfullt med toalett, dusch, badrumsskåp, stilfull handdukstork med bakgrundsbelysning och dimbara spotlights. För vardagsbestyren finns ett stort tvättrum med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ och handdukstork till ert förfogande.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor, ljus och charmig uteplats på framsidan med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord och grill. Den andra, som nås från vardagsrummet, är en underbar, mysig och ljus balkong som bjuder på trätrall, morgonsol och plats för soffgrupp.

HSB BRF Tulebo är en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, god sammanhållning och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller lekplats, hobbyrum, soprum, en trevlig innergård och Kvartersgård.

Här bor du vid ett av Kållereds bästa lägen, med tulebosjön och Kållereds Idrottsplats runt knuten. Kållered köpstad, Västtågen, Spinneriet och Mölndals Golfklubb ligger en promenad bort och Göteborgs centrum finns en kort bilresa med pendlingsavstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Kållered har att erbjuda.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy