Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Landsgatan 24A, Hedemora
Typ
Bostadsrätt
KVM
54.5 kvm
Avgift
3 872 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad lägenhet i bra läge i hjärtat av Hedemora med närhet till allt!

Välkommen till Landsgatan 24A!
Här erbjuds en renoverad och fräsch lägenhet där allt är nytt, renoverat sommaren 2020, nytt IKEA kök med vitvaror, ny badrumsinredning, nya ytskikt i hela lägenheten.
Pax garderober i sovrummet (ingår till köpare) samt tvättmaskinen i badrummet. Grymt solläge på balkongen! Solen kommer vid ca 12 tiden och sen ligger på hela dagen fram till ca 21 tiden ungefär.
Tvättstuga i källaren och två förråd, ett matförråd och ett källarförråd samt träningsrum i byggnaden bredvid.
Här bor ni i en stabil Riksbyggen förening innehållande 40 stycken lägenheter i två huskroppar. Fördelaktig månadsavgift om 3652 kr där värme, vatten, kanalutbud på tv, internet samt BR-tillägg ingår. El debiteras 220 kr per månad. Från och med 1 oktober kommer alla lägenheter få separat mätare för elen och man kommer debiteras efter faktiskt förbrukning.

Här kommer ni trivas från dag 1 i denna fina lägenhet! Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Allmän information

Pris

595 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54.5 kvm

Areauppgift enligt

lägenhetsförteckning

Gatuadress

Landsgatan 24A

Ort

Hedemora

Kommun

Hedemora

Beskrivning av förråd m.m.

2 förråd ingår till lägenheten. 1 matkällarförråd samt ett vanligt källarförråd. Tvättstuga och torkrum finns i föreningen, gym samt cykelförråd.

Lägenhetsnummer BRF

22

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tiljan

Organisationsnummer

782000-0953

Utförda renoveringar

Se årsredovisning i annonsering.

Kommande renoveringar

Se årsredovisning i annonsering.

Antal lägenheter

40

Byggnader

Byggår

1960

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 872 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, El, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Andelstal

2,40978

Andel av månadsavgift

2,40003

Inre reparationsfond

721 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta