Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 900 000 SEK / Utgångspris
Adress
Herrgårdsvägen 17, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
4 012 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt planerad & renoverad 2:a i Centrala Väsby

Nu ges äntligen chansen att köpa en av föreningens bäst belägna lägenheter om 2 rok i populära och lågt belånade HSB Brf Herrgården - med bekvämt läge i huset och en stor inglasad balkong i härligt solläge (väst). I den här föreningen finns 2:or med olika planlösningar varav denna variant är den mest omtyckta.

I denna bostad på Herrgårdsvägen 17 erbjuds ni bland annat stort & topprenoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för extra matplats, ett ordentligt sovrum med garderober, gott om bra förvaring, samt rymligt & kaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Externt förråd finns till bostaden. Härlig innergård med plats för umgänge och lek.

HSB Brf Herrgården är en ekonomiskt stabil förening där många stora underhåll har genomförts och där belåningsgraden är mycket låg. Föreningen ligger centralt och naturnära i Upplands Väsby. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Med promenadavstånd finner du både pendeltågs- och busstationen till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Med bil finns närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Allmän information

Pris

1 900 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2

Boarea

62.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Herrgårdsvägen 17

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

43

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Herrgården

Organisationsnummer

714800-2590

Allmän information

HSB Brf Herrgården är en stor förening i Upplands Väsby som består av totalt 207 lägenheter med adresserna Herrgårdsvägen 7-37 och Husarvägen 2-20. Föreningen ligger centralt i Upplands Väsby med närhet till Väsby Centrum och Upplands Väsbys pendeltågsstation. Byggnaderna uppfördes mellan 1965-1966.

Försäkring
Vanlig hemförsäkring och försäkring för lösöre måste varje lägenhetsinnehavare alltid ansvara för att teckna själv. Föreningen har inte tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring så det behöver lägenhetsinnehavaren teckna själv.

HSB
Föreningen tillhör HSB vilket innebär att köparen/köparna behöver vara medlemmar i HSB:s regionförening innan beslut om medlemsskap i bostadsrättsföreningen tas. Ansökan görs direkt via webben: https://blimedlem.hsb.se

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV via Tele2. Internet via fiber - Bahnhof.

Utförda renoveringar

2008-2009 - Relining av VA-stammar
2011 - Fönsterbyte
2015-2019 - Dränering av fastigheter

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns tvättstugor, bastu, gym, tvätthall för bil och samlingslokal.

Byggnader

Byggår

1965-1966

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 012 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

inkl. uppvärmning, vatten, kabel-TV, bredband & förråd.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 17 st varmgarage (450-700 kr/mån), 50 st kallgarage (320 kr/mån) och 80 st parkeringsplatser (130 kr/mån). Kallgaragen och parkeringsplatserna har uttag för motorvärmare. Dessutom finns det 13 gästparkeringar. Det finns också en biltvätt. De som ej har någon plats att parkera prioriteras.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

115 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

117 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl