Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kastvindsgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
70 kvm
Avgift
4 809 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Krister Nohra
Ansvarig mäklare Krister Nohra

Övrig kontakt

Dogan Duman
Övrig kontakt Dogan Duman

Mysig trea i hjärtat av centrala Hisingen med härligt ljusinsläpp!

Denna rymliga trerummare har en välplanerad planlösning på 70kvm och erbjuder härligt ljusinsläpp dagen runt. Fräscht badrum och kök. Stort vardagsrum med en härlig inglasad balkong. Två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring. I hjärtat av centrala Hisingen bor du i närhet till Wieselgrensplatsen och dess utbud av affärer. Gångavstånd till både förskola och skola samt vårdcentral. Inom gångavstånd finns även natursköna Keillers Park och Ramberget med dess utsikt över Göteborg. Från Wieselgrensplatsen går det flertalet spårvagnar och bussar som tar dig in till Göteborgs centrum på ca 8 minuter samt finns direktbuss till Lindholmen. I närområdet ligger även nya Kvillebäcken och Kville saluhall samt Backaplan med ytterligare affärer och service.

Rumsbeskrivning

Här har ni en fantastiskt tre rummare som ligger i hjärtat av centrala Hisingen.

HALL | Ni välkomnas av en fin hall med praktisk avhängningsyta. Här finns det plats att designa egna förvaringsmöjligheter för ytterkläder mm.

KÖK | Fint kök med ljus gråa laminat golv med matplatser för ca 4 personer. Köksutrustning består av kyl/frys, spis, diskmaskin samt köksfläkt. Här finns dessutom en inbyggd mikrovågsugn.

VARDAGSRUM | Det trivsamma vardagsrummet nås till höger från hallen. Vardagsrummets praktiska utformning, gör att det inrymmer både soffmöblemang samt en större matplats. Höga fönster med fönsterbänk ger en fantastiskt bra ljus insläpp från både öst och söder läge. Detta rum är generöst till ytan och bjuder in till social samvaro och gemenskap. Den neutrala basen av ljusa väggar skapar utrymme för kreativ inredning med textilier och tavlor - sätt din egen prägel.

SOVRUM | Rakt från hallen nås det mindre sovrummet. Rummet har bra ljusintag och gott om plats för en säng samt ett linneskåp.

SOVRUM | Det stora sovrummet nås till vänster om hallen. Rummet har gott med plats för dubbelsäng samt plats för fyra garderober och linneskåp för förvaring. Dessutom finns det gott om plats för en skrivbord för de som önskar sig en mysig kontors hörna.

INGLASAD BALKONG | Här har vi lägenhetens vackra pärla. En solig inglasad balkong mot österläge med gott om plats för önskade balkong möbler samt ett litet växthus, för de odlings intresserade. Perfekt för de som vill njuta av sin middag med ett kopp kaffe mot de grön vackra utsikten.

BADRUM | Fint hel kaklat badrum med en ny WC samt handfat. Dessutom finns det badrumsskåp och en tvättmaskin.


Varmt välkomna!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar (4) Energideklaration-Fjallvindsgatan-4 Arsredovisning-2019 fjällvindsgatan 4

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3

Boarea (BOA)

70 kvm

Gatuadress

Kastvindsgatan 1

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1404

Våningsplan

4 av 12

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Göteborgshus 22

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 22 äger fastigheterna Brämaregården 73:3, 73:5, 73:6 och 73:7 i Göteborgs kommun. Totalt finns 356 lägenheter med en total area på 23 729 kvm och 13 lokaler med en total area på 1 145 kvm belägna på adresserna Kastvindsgatan 1, Fjällvindsgatan 4, Västra Stillestorpsgatan 23-25 samt Virvelvindsgatan 24-30. Byggnaderna är uppförda 1958. Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Göteborgs kommun.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv levereras via ComHem, grundutbud ingår i avgiften.
Kollektiv bredbandsanslutning 1000/1000 med Ownit fr.o.m. 15/1-19.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
I området finns grillplats, boulebana och lekplats. Fastighetsexpeditionen finns på Virvelvindsgatan 28 är öppen måndag till fredag 8:30-9:30. Tel: 031-23 81 25.

Informationen är från föreningen men för att få exakt och färsk information hänvisar vi till föreningens hemsida.

Extra förråd finns att hyra, separat kö

Utförda renoveringar

Fastigheten stambytt (avlopp och el) mellan 2002-2003.
Hissmotorer har bytts ut under 2008-2009.
Säkerhetsdörrar (ståldörrar), postboxar samt nya entrépartier i aluminium har installerats under 2008.
Balkongginglasningen sågs över och byttes 2013.
2018 renoverades föreningens hissar.
2019: Byte av undercentral.
2019: Radiatorer.
2020 : Renovering entrévåningar.
2020 : Fasadtvätt.
2022: Nya radiatorer.
Kommande underhåll: översyn av värmesystem, byte av undercentral, underhåll av tak och fasadtvätt. Läs mer i föreningens årsredovisning.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 356
Antal lokaler: 13

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen har man tillgång till tvättstuga, torkrum, cykelrum, snickarbod, pingisrum och bastu. Gästlägenhet (4 bäddar) finns att hyra. Det finns soprum för hushållsavfall och tidningar. Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns tre tvättstugor i vartannat hus, i varje tvättstuga finns det två tvättmaskiner.

Antal lägenheter

356

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 809 SEK/månad

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det är ett öppet garage för 400kr och termogarage för 500kr. Bägge kallgarage. Parkeringarna hyrs ut genom Riksbyggen och bostadsrättsadministrationen. 3 veckor innan inflytt kan man ställa sig i kö via mittriksbyggen.se
Det är få som står i kö till vanlig parkering och ett 10-15 tal i kö till garage.
Det finns 29 p-platser inkl 2 för MC i det öppna garaget på Fjällvindsgatan samt 53 platser i termogarage på Virvelvindsgatan 28/30. Kollat med föreningen 2020-10-24.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy