Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blomgatan 8, Rudviken, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
2 527 SEK / mån
Rum
3 rum

Äntligen saluförs denna optimalt planerade lägenhet belägen på Blomgatan 8 högst upp i huset! Lägenheten präglas av ett stort och luftigt vardagsrum, grönskande hörn-balkong i fantastiskt solläge, kök med gott om förvaring i flera under- och överskåp samt arbetsyta och maskinell utrustning däribland diskmaskin och induktionsspis med varmluftsugn, Master Bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring, ett mindre sovrum som fungerar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum samt ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och duschkabin med ångbastu. Utöver detta erbjuder bostaden vid första klivet in en stor och rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt plats för t.ex. barnvagn. Lägenheten håller genomgående fin standard och erbjuder utöver ett trivsamt boende även låga boendekostnader tack vare en låg avgift i en ekonomiskt välskött föreningen.

BRF Rudviken 7 är en välskött, lågt belånad och stabil äkta förening som äger marken. Föreningen består av 75 bostadsrätter, fyra hyresrätter och tre lokaler för uthyrning. Till lägenheten hör ett extra stort förråd om ca 8kvm och som medlem ges även möjlighet att nyttja tvättstuga, föreningslokal och en härlig bastu. Ekonomin i föreningen är superb och utöver en kassa på över 8 miljoner kronor är är belåningsgraden per kvadrat endast 1 700kr! En fantastiskt stabil ekonomi och trots detta har flera stora renoveringar utförts.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy