Länk kopierad!

Visningar

sön 2 okt 12:00 - 12:45
Öppen visning men anmäl dig gärna till visningen på www.skandiamaklarna.se för bästa service
mån 3 okt 17:15 - 17:45
Öppen visning men anmäl dig gärna till visningen på www.skandiamaklarna.se för bästa service

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bjurholmsplan 27, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
33 kvm
Avgift
2 224 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren och modern lägenhet med fritt läge och utsik över vackra bjurholmsplan

Välkommen till denna ypperligt planerade som har ett fritt insynsskyddat läge med utsikt över populära Bjurholmsplan. Lägenheten är smakfullt renoverad och har modern öppen planlösning mellan kök och rum som gör lägenheten både luftig social. Tack vare den smarta planlösning har man här plats för soffdel, matplats och ett bra sovrum med fönster. Förutom detta finns även ett smakfullt renoverat kök med bra förvaring bakom gråa släta luckor och med fint ljusinsläpp genom ett modernt smidesfönster ovan bänken. Lägenheten har genomgående ljusa behagliga färger vackra golv och två fina fönster med fritt läge och utsikt över Bjurholmsplan.

Fastigheten har ett mycket attraktivt grönt lummigt läge på enkelriktad gata men med restauranger, kommunikationer (både tunnelbana och flertalet busslinjer) och service runt hörnet. Någon minuts promenad från fastigheten ligger Ringens köpcentrum med shopping, mataffär och inte minst restaurangsuccén Teatern som är väl värt ett besök. SoFos hjärta Nytorget och dess utbud av shopping, restauranger, caféer och barer ligger även det med några minuters gångväg. Promenerar man Götgatan norröver kommer man strax till Skrapans galleria och vidare kommer Medborgarplatsen och dess utbud. Vill man söka sig bort från trafik och folkvimmel en stund når man det trevliga promenadstråket utmed Årstaviken på några minuter.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter.

KÖK
Här finns bra förvaringsmöjligheter bakom moderna gråa släta luckor och rejäla arbetsytor på vacker bänkskiva i marmor som även används som väggbeklädnad ovan bänkskivan. Köket har maskinell utrustning i form av integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, fläkt, inbyggnadsugn och induktionshäll. Köket har en modern öppen planlösning med rummet som gör lägenheten yteffektiv och lättmöblerad. Ovan arbetsbänken finns även ett stort smidesfönster som ger fint ljusinsläpp till köket.

VARDAGSRUM
Luftigt och trivsamt rum med plats för både stor soffa och matplats. Rummet har bra ljusinsläpp från fint spröjsat fönster med fritt läge och utsikt över Bjurholmsplan. Från detta rum nås även sovrummet.

SOVRUM
Detta rum nås från vardagsrummet och är målat i ljusa behagliga färger. Här finns plats för säng och praktisk förvaring i vackert bevarat skåp. Även detta rum har ett fint spröjsat fönster med fritt läge och utsikt över Bjurholmsplan.

BADRUM
Badrummet har ljust kaklade väggar och klinkers på golvet. Här finns dusch, toalett, tvättställ, badrumsskåp och spegel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Energideklaration Stadgar Brf Harven 42

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

33 kvm

Boareabeskrivning

Enligt lägenhetsförteckningen 1 rum och kök.

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bjurholmsplan 27

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till källarförråd. Gemensamhetsutrymme finns i form av barnvagnsrum och en nyrenoverad tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel samt ett torkrum. Föreningen har även en innergård som sommartid är möblerad med utemöbler och grill. Här finns även cykelställ under tak.

Lägenhetsnummer BRF

5

Våningsplan

1,5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Harven 42

Organisationsnummer

716420-3510

Allmän information

Brf Harven 42 är en äkta bostadsrättsföreningen som äger marken och består av 29 st lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Fastigheten har renoverats löpande och 2002 gjordes en större renovering med bland annat stambyte och byte av elstigar. 2002 byggdes även lägenheter i vinds- och bottenvåning och bakgården renoverades. Föreningen har under 2021 och pågående renoverat källarlokalen som byggs om från bilverkstad till kontor/utställningslokal. Föreningen diskuterar en höjning av månadsavgiften under nästa vår beroende på ökade kostnader i samband med renoveringen av lokalen och ökade driftkostnader. Föreningen godkänner delat ägande med minsta ägarandel 10 % och har en informativ hemsida www.harven42.se som är väl värd ett besök.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

I avgiften ingår Com Hem bas-TV och Ownit bredband (1000mb).

Antal lägenheter

30

Byggnader

Byggår

1929

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 224 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal

2,4758

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

358 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

558 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

158 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

162 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta