Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Morkullegatan 70, Råby/Morkullan, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
87 kvm
Avgift
5 114 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyrenoverad fyrarumslägenhet i toppskick med inglasad balkong

-Topprenoverad, låg avgift, internet ingår, inglasad balkong, bubbelbadkar, tvättstuga i lägenheten -

Här finns möjligheten att förvärva en topprenoverad, väldisponerad och stilren lägenhet på Morkullegatan där det bara är att flytta in! Denna fyrarummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av mycket hög kvalitet. Den höga materiella standarden gör att hemmet andas kvalitet rakt igenom.

Denna fyra har förutom tre sovrum ett stilrent och modernt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt, socialt och lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp samt tre sovrum. Badrummet är stort och smakfullt och utrustat med bubbelbadkar, kommod, handfat, spotlights, handdukstork, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har även en fin och praktisk gästtoalett. Varje vrå i denna bostad är renoverad med kvalitét och ingenting är lämnat åt slumpen - ta chansen att flytta in i en av Morkullans finaste lägenheter.

I denna lägenhet finns även en stor, inglasad och underbar balkong med kvällssol och plats för soffgrupp. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och högre livskvalitet.

Kvarteret runt Morkullegatan är familjevänligt och lugnt med bland annat närhet till ishall, fotbollsplan med konstgräs samt fina skogspartier med motionsspår på 2,5kvm. Välskött föreningen med flertalet lekplatser, garage, vävstuga, samlingslokal och bastu som går att boka för den som önskar. En kort promenad från bostaden finns köpcentrum, matbutik, bra kommunikationer, förskola och skola.

VÄLKOMMEN HEM.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy