Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 475 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sörgärdsgatan 24B, Centrala Strängnäs, Strängnäs
Typ
Bostadsrätt
KVM
107 kvm
Avgift
5 729 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik 5:a i toppskick!

Välkommen till Sörgärdsgatan och chansen att förvärva en unik 5:a i toppskick! Högst upp i huset hittar du 107 väldisponerade kvadratmeter fördelade på två plan. Ytterst centralt läge och stor balkong i sydvästläge.

Bostaden inrymmer fyra rymliga sovrum varav två med egen fransk balkong och vy mot Domkyrkan. Två helkaklade badrum på var sitt plan, det ena med tvättutrustning. Inbjudande vardagsrum och kök i öppen planlösning med en imponerande takhöjd på hela 5,2 meter! Takhöjden skapar en charmig atmosfär och gör vardagsrummet till bostadens naturliga samlingsplats. Smarta förvaringslösningar i såväl hall som sovrum. Lägenheten präglas av en interiör i toppskick med målade väggytor, enhetliga ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp. Loftvåningen når du via trappa från vardagsrummet och inrymmer två sovrum och ett helkaklat badrum.

Bekvämt boende beläget på lugn gata med hiss och fenomenalt bra läge med mindre än 500 meter till Strängnäs affärsgator, tågstation, restauranger och småbåtshamn. Parkeringsplats på innergården. Förskola och skola ligger på gångavstånd runt hörnet. Två förråd tillhör lägenheten.

Rumsbeskrivning

Ljus, trevlig öppen planlösning med öppning i tak från vardagsrummet upp till övre plan som ger lägenheten en härlig rymd och imponerande takhöjd. Genomgående ljus färgsättning och ekparkettgolv i alla rum.

Entréhall med bra utrymme för ytterkläder och garderob. Rymlig inre hall i vinkel som leder vidare till sovrum och vardagsrum.

Ljust, trevligt vardagsrum i öppen planlösning till kök och med utgång till stor balkong i sydvästläge mot gården. Marbodal kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Imponerande takhöjd på hela 5,2 meter.

Två sovrum på entréplan med var sin fransk balkong och stora fönsterpartier med vy mot Domkyrkan. Praktisk förvaring via garderober.

Helkaklat bad- och tvättrum med kakel i vitt och modernt grått klinker. Tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk och skåpsförvaring.

Rak trappa leder från vardagsrummet upp till loftvåningen där du bjuds på en trevlig vy mot vardagsrummet. Hallen på övre plan kan med enkla medel inredas till en walk-in-closet eller nyttjas som ett mindre allrum.

Två sovrum med gott om utrymme för förvaring, arbetsbord och säng. Charmiga takfönster ger ett behagligt ljusinsläpp.

Ytterligare ett helkaklat badrum på övre plan. Perfekt för dem större barnen.

Kök

Golv: ekparkett. Skåpinredning: Marbodal. Utrustning: induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, hel kyl & frys.
Samtliga vitvaror från 2019.

Bad- och tvättrum

Bad- och tvättrum
Golv: klinker. Väggar: kakel.
Utrustning: wc, dusch, spegel med belysning, golvvärme, tvättställ, badrumsskåp, separat tvättmaskin och torktumlare, handfat i kommod.

Badrum, loftvåning

Golv: klinker. Väggar: kakel.
Utrustning: golvvärme, tvättställ, wc och dusch, eluttag.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Brf Bokbindaren 6 antagna 2019-09-17 ÅR 2021 Brf Bokbindaren 6

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 475 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

107 kvm

Gatuadress

Sörgärdsgatan 24B

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Lägenhetsnummer BRF

1203

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bokbindaren 6

Organisationsnummer

769637-8749

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 14
Antal hyresrätter: 4

Antal lägenheter

14

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 729 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, V/A och TV-basutbud

Avgiftsförändringar

Planerad avgiftshöjning på cirka 20%.

Andelstal

10,28

Kommentar

Uppgifterna baseras på tiden 2021- juli 2022.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

800 SEK/månad

Försäkringskostnad

118 SEK/månad

Summa driftkostnad

918 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats går i första hand till bostadsrättsinnehavaren.
250:-/mån för parkeringsplats. Planeras att höjas till 300-350.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta