Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Opphemsgatan 10, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
4 665 SEK / mån
Rum
4 rum

Hemtrevlig och välplanerad fyrarumslägenhet med centralt och lugnt läge!

Välkommen till Opphemsgatan 10!
Här erbjuds en smart planerad och rymlig hörnlägenhet om 100 kvadratmeter som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer in. Här har du chansen att skapa dig ditt drömboende med redan fina och välbevarade detaljer som fina trägolv, fönsterbläck i marmor och fönster i tre vädersträck för ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett optimalt läge i huset med begränsad insyn och en rymlig balkong i söderläge.

Bostaden disponeras enligt 3 separerade sovrum, kök med gott om yta, ett vardagsrum som bjuder in till umgänge med gott om plats för både matgrupp och soffa och utgång till balkongen samt både ett fräsht dushrum och extra wc i helkaklat utförande från stambytet 2005. I duchrummet finnes vägghängd wc, spegelskåp, handdukstork, dusch med glasväggar samt förberett för tvättmaskin för extra komfort i vardagen.

Här bor du i en stabil och välskött HSB-förening som bland annat erbjuder sina medlemmar flera tvättstugor, parkering eller garageplats, grillplats, rum med övernattningsmöjlighet, tvätthall för bilen och gym. Föreningen har en fantastisk innergård där du kan njuta av både sol och skugga under hela dagen och har tillgång till gemensam grillplats, flera utemöbler, odlingsmöjligheter och lekplats. I närområdet finns matbutiker, restauranger, caféer och flera grönområden, och med en kort promenad når du stadspulsen i centrala Linköping. Ett stenkast bort ligger Tornhagsskolan med grundskola åk 1-9, det finns flera förskolor i närheten och det går även snabbt att ta sig till Universitetsområdet (Campus Valla). Med andra ord, ett tillfälle att ta till vara på!

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy