Länk kopierad!

Visningar

sön 4 jun 16:00 - 16:30
Öppen visning - Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 175 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Ulvsättragränd 7, Kallhäll, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
47.5 kvm
Avgift
3 294 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

DRÖMTVÅA MED STOR BALKONG HÖGST UPP I HUSET!

ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Välkomna till denna tvåa! Bostaden erbjuder en välplanerad öppen planlösning med gott om plats för tv-soffa samt matplats för 4 personer. Vardagsrummet är ljust med utgång till den stora balkongen i ett högt och fritt läge. Köket har all maskinell utrustning som du kan tänkas att behöva. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas, goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Hallen är rymlig med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i förråd. Perfekt boende för er som önskar något utöver det vanliga!

Bostaden ligger endast 10 minuters promenad från Kallhälls Centrum med närservice och kommunikation i form av pendeltåg och bussar. Trivsamt område med gemytlig stämning. Tack vare goda kommunikationer är man som boende i området inte beroende av bil. Området är mycket populärt tack vare närheten till både centrum och natur. Varmt välkomna till detta drömhem!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med ekparkett och ljusa väggar. Plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaring i förråd. Säkerhetsdörr.

KÖK
Ljust och luftigt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Ekparkett på golv och ljust målade väggar. Vita skåpluckor (Marbodal) och vitt kakel ovan bänkskiva i laminat. Utrustat med kyl/frys, ugn, häll, inbyggd mikro samt diskmaskin från Siemens. Matplats intill fönsterparti för ca 4 personer.

VARDAGSRUM
Ekparkett på golv och ljust målade väggar. Rymligt med god plats för vardagsrumsmöblering såsom soffa, soffbord, mediamöbel samt annat önskat möblemang. Härifrån nås bostadens stora balkong.

BALKONG
Stor balkong med plats för loungegrupp, grill eller annan önskad utemöblering.

SOVRUM
Ekparkett och vit målade väggar. Mysigt sovrum med plats för säng, sängbord samt annat önskat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsvägg.

BADRUM
Stilrent badrum med mörk klinker, ljust kaklade väggar och spotlights i tak. Utrustat med dusch, WC, handfat med ljus kommod och spegelskåp med belysning ovan. Praktisk tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare (Siemens).

Dokument (pdf)

Årsredovisning Energideklaration Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 175 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

47.5 kvm

Gatuadress

Ulvsättragränd 7

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

1503

Våningsplan

5 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kallhällsparken 1

Organisationsnummer

769630-6344

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
150 nyproducerade bostadsrätter fördelade på fem fastigheter (146 lägenheter samt 4 radhus). Parkläget erbjuder en inbjudande och grön miljö där både omgivningen och de nya husen kommer präglas av det gröna. Här finns möjlighet att odla i föreningens planteringslådor ett stenkast från bostaden.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförvaring under tak utanför fastigheterna, barnvagnsförråd och återvinningsrum.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

149

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 294 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett tillägg på 229 kronor/månad tillkommer för tv och bredband via Telia. Kostnad för el och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning kvartalsvis.

Andelstal

0,49700

Andel av månadsavgift

0,50

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

147 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Varmvatten

18 SEK/månad

Summa driftkostnad

365 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns 105 st parkeringsplatser som disponeras av föreningen. Till en kostnad om 300 kr /mån, kö kan förekomma.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl