Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Dianavägen 25, Hjorthagen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm, biarea 18 kvm
Avgift
2 096 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

20 tals pärla med vindsetage + 18 kvm biyta!

Välkommen till denna vindsetagelägenhet i två plan. 3 rum med en total yta om 83 kvm, fördelade på 65 kvm boyta och 18 kvm biyta. Vinden är fint renoverad och ger en härlig vindskaraktär med gedigen takhöjd, vackra takbjälkar, fina trägolv och ett härligt ljusinsläpp från två fönster. Lägenheten är belägen på populära Dianavägen som bjuder på en charmig vy över Lidingö och Lilla Värtan. Bostaden har två sovrum och kök på nedre plan och vinden kan man enkelt nyttja som vardagsrum alternativt som ett sovrum. Lägenheten är ljus och trevlig med tidstypiska detaljer så som speglade dörrar med glas. Köket är i original, är rymligt och har generöst förvaring.

Ni flyttar in i en mycket välskött förening som äger marken. Här finns bastu, övernattningslägenhet, motionsrum, tvättstugor för medlemmarna att nyttja. I området finns allt man kan önska i form av härlig grönska, goda kommunikationer, butiker och ett stort utbud av restauranger. Bara någon minuts promenad bort finns innerstadsbussar och Ropstens tunnelbanelinje som tar dig snabbt in till centrum. Här bor du i ett mycket barnvänligt område. Missa inte chansen att förvärva denna renoveringspärla!

Rumsbeskrivning

Hall
I hallen finns utrymme att hänga av sig ytterkläder och skor. Lite längre in i passagen mot trappan upp mot vinden finns ett utrymme som gör sig gott till förvaring.

Kök
Köket har en härlig charm i original med bevarad skåpinredning som når full takhöjd som ger dig bra med förvaring. Köket har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här får du plats att möblera med matbord och stolar.

Sovrum 1
Det mysiga sovrummet har plats för dubbelsäng och extra förvaring. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med utsikt över vattnet.

Sovrum 2
Det andra sovrummet har också plats för dubbelsäng och extra förvaring. Vacker spegeldörr gör att rummet får en extra charm. Du får även här ett fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med utsikt över vattnet.

Badrum
Badrummet har vitkaklade väggar samt våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med handdukstork, handfat med spegelskåp ovanför, wc, duschkabin och tvättmaskin.

Vinden
Den vackra vinden kan enkelt användas som vardagsrum eller sovrum. Vinden ger dig generösa ytor att möblera med sällskapsdel och gott om förvaringsmöjligheter. Vackra träbalkar pryder tak och väggar samt två fönster ger dig ett fint ljusinsläpp. Det finns även ett stort förråd att inreda.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

3

Boarea (BOA)

65 kvm

Biarea (BIA)

18 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Dianavägen 25

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

1140

Våningsplan

3 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Långkorven

Organisationsnummer

769606-1410

Allmän information

Brf Långkorven är en äkta förening som äger marken och har en god ekonomi. Föreningen bildades år 2000 och upplåter idag 89 bostadsrätter, 5 hyresrätter och 5 lokaler.

Brf bildades

2000

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnadskommentar

RENOVERINGAR
1985 Stambyte
1985 Elstigare
1985 Fasadrenovering
2002 Yttertak omlagt i omgångar
2006 Trapphus
2017 Alla fönster målades om
2021 Hissar har moderniserats
Tvättstugorna har renoverats i omgångar senaste 8 åren.

PLANERAT UNDERHÅLL
Föreligger inga planerade renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Bastu
Motionsrum
Övernattningslägenhet
Tvättstugor finns i nr 35, 29 och 17-19
4 Cykelrum
Innergård

TV/BREDBAND
Brf Långkorven är ansluten till Comhem (Tele2) och har installerat fibernät från Telia.

Byggnader

Byggår

1924

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 096 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten
(Inga planerade ändringar av avgiften, kontrollerad 26/10-2022).

Andelstal

0.94811

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

70 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

98 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Per Emanuelsson, Fastighetsägarna Service

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy