Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Simrishamnsgatan 7B, Möllevången, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
4 636 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimal tvårummare med hiss upp in till lägenheten

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska tvårummare med hiss från markplan direkt in till lägenheten! Välkommen att uppleva en citynära bostad utöver det vanliga, där modernt möter klassiska detaljer från byggnadsåret 1935 och där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Vi kliver in genom portdörrarna och in i hissen som tar oss hela vägen upp till fjärde våningen och rakt in i bostaden. En exklusiv bekvämlighet och fyller ett tillgänglighetskrav som gör bostaden inflyttningsklar för alla! Detta förefaller sig alldeles perfekt en dag man storhandlat på ICA med bärkassar fler än man orkar, för den bekväma som kompenserar trappstegen på gymmet eller om man helt enkelt söker en bostad som erbjuder all komfort man behöver.

När vi stiger in i bostaden möts vi direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom stora fönsterpartier från två väderstreck. Här kan ni enkelt inreda efter tycke och smak då bostaden bjuder på ljusa väggar, vackert enhetligt brädgolv och kvadratsmarta ytor där man kan möblera fritt. Ni välkomnas av en inbjudande entré med goda avhängningsmöjligheter oavsett om man tar hissen eller trapporna upp. Vidare in finner ni bostadens väl tilltagna sovrum som välkomnar in ett härligt ljusflöde där man enkelt får plats med passande möblemang. Köket är stilsäkert i ljusa kulörer med praktiska och yteffektiva arbetsytor och med enkla medel kan ni sätta er egna prägel. Badrummet är fräscht och helkaklat, försett med tvättställsskåp, WC och badkar.

Bo i en trevlig förening där fastigheten äger marken och gjort flertalet gedigna renoveringar. Möllevången är ett populärt område med ett mångfacetterat utbud av nöjen, restauranger, mataffärer, caféer och barer. Här bor man granne med Möllevångstorgets serviceutbud och närhet till Folkets Park, Triangelns shoppingkvarter och promenadavstånd till Pildammarnas grönområden. Med kort promenad nås Triangelns tågstation, goda bussförbindelser och Södervärns busstorg.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Simrishamnsgatan 7B

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Våningsplan

4 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Jagten 4

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Jagten 4 är en äkta förening som registrerades 2004 och äger fastigheten Malmö Jagten 4 med 17 lägenheter varav 16 innehas med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Föreningen har även 1 lokal upplåten med hyresrätt. Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar Skåne.

Delagott sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
- Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
- Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
1985 - Vatten- och avloppsstammar renoverade.
2011 - Taket lades om.
2015 - Nya maskiner i tvättstugan.
2016 - Renovering av innergård.
2016 - Ny porttelefon.
2016 - Nya fönster in mot gården och reparation av fönster.
2016 - Dränering.
2018 - Relining.
2022 - Renovering av hissar.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har fiber via Telenor där varje enskild lägenhet tecknar eget avtal. Kabel-TV är via Telenor som levererar ett grundutbud av kanaler.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga och mysig innergård för medlemmar att nyttja.

ÖVRIGT
Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 636 SEK/månad

Andelstal

5,80600

Andel av månadsavgift

6,19

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy