Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 475 000 SEK / Eller högstbjudande
Adress
Geijersgatan 2G, Limhamn, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
3 013 SEK / mån
Rum
2 rum

Härligt ljus 2:a med balkong i söderläge vid kanten till Ribersborg!

Precis där Limhamnsfältet slutar ligger denna nybyggda lägenhet med inflyttning tidigast februari 2023, där du blir den första att bo i lägenheten.
Den öppna och inbjudande lägenheten med sin halvt öppna planlösning är perfekt för både vardag och fest med gott om plats för både sittgrupp och matplats.
Det praktiskt U-formade köket från Vedum är precis lagom inbjudande öppet mot matplatsdelen. Två stora fönster och balkong i söder gör lägenheten fantastiskt ljus och inbjudande.
Sovrummet är synnerligen väl tilltaget och erbjuder både plats för en stor dubbelsäng, skjutdörrsgarderober och ett skrivbord för arbete från hemmet. Det helkaklade badrummet ger en skön vardagslyx med kombinerad tvätt/torktumlare och praktisk handdukstork. Balkongen i solsäkert söderläge har vindskydd på båda sidorna.
Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med platsbyggd spegelskjutdörrsgarderob. På golvet ligger det ett stilrent vitgrått klinkergolv, Terrasso 60x30, med ljusgrå klinkerfog.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning med kök och matplats. Gott om plats för soffgrupp och matrumsdel för 6 personer. Genomgående i hela lägenheten ligger en vitlaserad och mattlackad 3-stavs ekparkett, Tarkett Shade Cotton White.
Genomgående vita väggar. Taket är grängat vitt.
Från vardagsrummet är det direkt utgång till balkongen i söderläge.

KÖK
Kökssnickerier i vitt från Vedum och stilren laminatbänkskiva, Marmo Roma med struktur som stenyta . Matt yta med silkeslena toppar och lite grövre mönster i botten. Grått stänkskydd i klinker, Terrasso 49,5x49,5.
Rostfria maskiner från tyska Siemens med induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn. 2 års garanti på alla vitvaror.

SOVRUM
Ljust och stort sovrum (12kvm) som rymmer större dubbelsäng. Platsbyggd dubbel skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Modernt och ljust badrum utrustat med handfat, skiffergrå kommod med integrerat handtag och eluttag, wc, duschhörna med raka väggar i klarglas, 90x90, samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Väggskåp med klick-öppning. Bänkskiva i vit laminat. På väggen finns ett vitgrått, matt kakel 25x40

BALKONG
Om ca 6 kvm i söderläge med utrymme för sittgrupp och planteringar.

ÖVRIGT
Till bostaden hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Södra Ribersborg Stadgar Brf Södra Ribersborg Ekonomisk plan

Allmän information

Pris

2 475 000 SEK (Eller högstbjudande)

Antal rum

2

Boarea (BOA)

53 kvm

Gatuadress

Geijersgatan 2G

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

11305

Våningsplan

4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Södra Ribersborg

Organisationsnummer

769639-2765

Allmän information

Brf Södra Ribersborg kommer att vid utgången av 2022 vara en äkta förening som kommer att äga fastigheten Vildanden 10. Två bostadshus innehållande sammanlagt 71 lägenheter, inflyttning sker med början kvartal 4 2022 och avslutas under kvartal 1, 2023.

EKONOMI
JM sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse.
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, säljaren ska betalar denna avgift (1 208 kr år 2022).

Föreningen har gemensamt elavtal, den boende debiteras efter faktisk förbrukning. Även faktisk förbrukning av varmvatten debiteras.

RENOVERING OCH UNDERHÅLL
Nyproduktion.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam och grönskande innergård två trappor upp med bänkar och sittgrupper, även boulebana och lekytor för barnen. Flera cykelparkeringar, de flesta under tak.
Till varje bostad hör ett förråd på antingen våning 1 eller våning 7.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Telia Triple Play (kabel-tv, bredband och ip-telefoni), obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Garage med 56 platser (a 1 250 kr/mån) i parkeringshus, varav en är handikappanpassad och sex st är laddplatser (a 1 500 kr/mån).

ÖVRIGT
Angående bostadsrättstillägg har styrelsen inte tagit beslut om detta än då inflyttning sker först senare i höst. Köparen uppmanas att inför tillträde besöka föreningens hemsida för att ta reda på beslut i fråga.

KONTAKT
Projektets hemsida: www.jm.se/skane-lan/malmo-kommun/limhamn/sodra-ribersborg.
Mail: kundservice@jm.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme med FX-system via radiatorer.

Antal lägenheter

71

Byggnader

Byggår

2022

Ekonomi

Månadsavgift

3 013 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Kabel-TV, IP-Telefoni, Internet
Tillkommer obligatoriskt tillägg för TV/bredband 220kr/mån samt schablonberäknade kostnader för varmvatten , 111kr/mån och hushållsel, 288kr/mån

Beskrivning månadsavgift

Förbrukningskostnaderna är schabloniserade då det är en nyproducerad lägenhet.

Andelstal

1,1792

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy