Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lustigknoppsvägen 1B, Lustigknopp, Falun
Typ
Bostadsrätt
KVM
55.5 kvm
Avgift
3 331 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch 2:a i perfekt läge i Falun på populära Lustigknopp!

Här presenteras en hemtrevlig tvårummare i ett av Faluns mest omtyckta områden, Lustigknopp! Här har ni närhet till allt, Centrum, Ica Maxi området, Högskolan Dalarna, Falu lasarett, skolor/förskola, Lugnets idrottsanläggning och naturreservat, löp och skidspår samt närhet till skogspartier som möjliggör mysig picknick runt husknuten.
Renoverad och fräsch lägenhet med fint modernt kök och fullutrustat med alla vitvaror som behövs som integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spis, ugn, köksfläkt, kyl/frys. Fräscht badrum med kakel och klinkers och badkar. Går givetvis bra att ta ut badkar och ha duschhörna istället för den som vill, då finns även utrymme för att installera en toppmatad tvättmaskin för den som vill. Annars finns fräsch tvättstuga i källarplan i föreningen.
Genomgående fräscha ytskikt i lägenheten. Rymligt vardagsrum med access till balkongen. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng. Lägenheten har också en praktiskt klädkammare, perfekt för förvaring. En inre hall som passar alldeles utmärkt att ha ett skrivbord och en liten datorhörna för den som vill.

Fördelaktig månadsavgift om 3331 kr/mån där värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bostadsrättstillägg ingår. Finns även möjlighet till gemensam trädgård att vistas i som är under uppbyggnad av föreningen, samt viss möjlighet till att kunna odla i pallkrage. Välskött HSB förening med 48 lägenheter i föreningen.

Ljus och fin lägenhet med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Kom och upplev lägenheten på plats, varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Diskuteras

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55.5 kvm

Areauppgift enligt

lägenhetsförteckning

Gatuadress

Lustigknoppsvägen 1B

Ort

Falun

Kommun

Falun

Beskrivning av förråd m.m.

3 förråd ingår till lägenheten. 2 i källare och 1 på vinden.

Lägenhetsnummer BRF

6

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB brf Soltofta

Organisationsnummer

783200-2666

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastighetsbeteckning Soltofta 19 vilket är 2 huskroppar med 48 st lägenheter samt 32 st p platser.

TV/internet

Fiber.

Utförda renoveringar

Se mer info i årsredovisning men föreningen har bland annat gjort dessa renoveringar:

(Säkerhetsdörrar är planerade att sättas in förmodligen under detta år)
2018 dörrbyte
2015 Utökat med fler p-platser
2013 Fasadrenovering
2011 Träningslokal i fd pannrum
2010 3 st nya p-platser med motorvärmare.
2009 Fönsterbyte
2008 5 st nya parkeringsplatser
2008 Ny torktumlare
2008 Byte av expansionskärl
2007 Renovering av golv i tvättstuga samt fd pannrum
2007 Låsbyte i hela föreningen.
2003-04 Stambyte kök och badrum
1999 dränering av båda husen

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd, träningsrum, tvättstuga, cykelrum.

Byggnader

Byggår

1943

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 331 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, El, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Andelstal

1,95646

Inre reparationsfond

3 456 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta