Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lustigknoppsvägen 1B, Lustigknopp, Falun
Typ
Bostadsrätt
KVM
55.5 kvm
Avgift
3 331 SEK / mån
Rum
2 rum

Fräsch 2:a i perfekt läge i Falun på populära Lustigknopp!

Här presenteras en hemtrevlig tvårummare i ett av Faluns mest omtyckta områden, Lustigknopp! Här har ni närhet till allt, Centrum, Ica Maxi området, Högskolan Dalarna, Falu lasarett, skolor/förskola, Lugnets idrottsanläggning och naturreservat, löp och skidspår samt närhet till skogspartier som möjliggör mysig picknick runt husknuten.
Renoverad och fräsch lägenhet med fint modernt kök och fullutrustat med alla vitvaror som behövs som integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spis, ugn, köksfläkt, kyl/frys. Fräscht badrum med kakel och klinkers och badkar. Går givetvis bra att ta ut badkar och ha duschhörna istället för den som vill, då finns även utrymme för att installera en toppmatad tvättmaskin för den som vill. Annars finns fräsch tvättstuga i källarplan i föreningen.
Genomgående fräscha ytskikt i lägenheten. Rymligt vardagsrum med access till balkongen. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng. Lägenheten har också en praktiskt klädkammare, perfekt för förvaring. En inre hall som passar alldeles utmärkt att ha ett skrivbord och en liten datorhörna för den som vill.

Fördelaktig månadsavgift om 3331 kr/mån där värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bostadsrättstillägg ingår. Finns även möjlighet till gemensam trädgård att vistas i som är under uppbyggnad av föreningen, samt viss möjlighet till att kunna odla i pallkrage. Välskött HSB förening med 48 lägenheter i föreningen.

Ljus och fin lägenhet med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Kom och upplev lägenheten på plats, varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy