Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rimfrostgränd 3, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.4 kvm
Avgift
2 358 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Toppenfin 1,5 rok beläget ett stenkast från Tyresö Centrum!

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkommen till Rimfrostgränd 3 och denna mysiga lägenhet i nyskick. I ett supercentralt läge erbjuds du möjlighet att bo i denna ljuvliga bostad nybyggd 2019 med väldisponerade umgängesytor, helkaklat badrum, alkov och en möblerbar balkong med vacker kvällssol.

Med 1 minuts gångavstånd når du Tyresö Centrums portar som erbjuder allt från restauranger, caféer, apotek, matvarubutiker, frisörsalonger och allt annat som önskas i ett köpcentrum. I närheten finner du även gym, bageri, simhall, golfbana, badplats, fotbollsplan, ishall mm. Med närhet till kommunikationer tar du dig snabbt och smidigt till Gullmarsplan, City, Nacka samt bussar som tar dig åt andra hållet ut till Tyresö Strand.

- Tillträde kan ges enligt önskemål.
- Nyproducerad 2019-2020 med exklusiva val rakt igenom.
- Garage i huset & rymligt tillhörande förråd.
- Möblerbar balkong med underbar kvällssol.
- Sovalkov som kan skärmas av om önskemål finns.
- Närhet till allt som kan önskas i vardag såväl som fritid.

En välplanerad lägenhet om cirka 34,4 kvm i ett toppenskick finner du här. Med en läcker tegelfasad som pryder byggnaden samt en stilren ingång från porten upp till lägenheterna möts du här av en välkomnande hall med en praktisk klädkammare för förvaring. Hela bostadens ytskikt är genomgående ljusa vilket gör det enkelt att inreda efter personlig stil.

Från hallen når vi det helkaklade badrummet som går i ljusa färger. Badrummet har dusch, handfat med kommod, spegel, wc samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare i bostaden når vi de trevliga sociala ytorna som ovan nämnt. Vardagsrummet och köket går hand i hand med stora fönsterpartier som skänker rikligt med dagsljus.

Stilrent kök från VEDUM där snickerierna går i en fin varmgrå färg. Här erbjuds du gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter, helt enkelt allt för att skapa de bästa möjligheterna för den matlagningsintresserade. I köket finns plats för matgrupp intill fönster samt rymd för ytterligare förvaringsskåp.

Från vardagsrummet når vi den rymliga sovalkoven vilken även går att skärma av om önskemål finns.

Till sist nås utgång till den trevliga och lättmöblerade balkongen belägen under tak. Här kan du njuta av solens strålar hela vägen till nedgång i goda vänners lag.

ATT BO I BRF GRÖNSKAN:
Rimfrostgränd 3 ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar.

Brf Grönskan, uppfört av SMÅA ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum.

Låter detta som något för dig? Missa då inte chansen, anmäl ditt intresse via formuläret för att erhålla information om bostadens status!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy