Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Augustendalsvägen 27, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
3 849 SEK / mån
Rum
3 rum

Med utsikt över vattnet och båtarnas livliga skådespel, erbjuds nu en bostad värd att rikta era blickar till!

Här bor ni i en optimalt planerad 3:a med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombinationen av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna och den stora terrassen erbjuder lägenheten flertalet bekväma egenskaper såsom direktaccess med hissen ner till garaget och ett stort förråd beläget på samma våningsplan endast ett par meter från ytterdörren.

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats med det bästa utsiktsläget. Härifrån kliver ni ut på den stora terrassen och njuter av vyerna över vattnet med Djurgården och Lidingö i bakgrunden. Det stora köket erbjuder möjligheten att duka upp långbord för generösa middagar tack vare den öppna planlösningen. Den privata delen utgörs av två sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat kök från Ballingslöv, ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Samtliga ytskikt är i ljusa färgtoner vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör.

BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför byggnaden nere vid kajen når ni de goda båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar ni er till Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finner ni bussarna som med täta turer tar er till Slussen på cirka 15 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med bil tar det cirka 15-20 minuter att köra in till centrala Stockholm.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat nyöppnad matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, café och restauranger. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Välkommen att uppleva en bostad som verkligen är något utöver det vanliga!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy