Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
3 712 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, social och otroligt smakfull trea!

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt renoverade lägenhet belägen på våning 1. Här finner ni 72 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund!

Bostaden har ett ljust lättmöblerat allrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och det gränsar till matplatsen som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är som taget ur ett lyxigt hotellrum, snyggt och även praktiskt utrustat med tvättmaskin.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 3 712 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy