Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Bud
Adress
Munkhagsgatan 100, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
3 712 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, social och otroligt smakfull trea!

Välkommen till Munkhagsgatan 100 och denna helt renoverade lägenhet belägen på våning 1. Här finner ni 72 smakfullt inredda kvadratmeter med hög standard på material och maskiner i en ljus och charmig bostad med sociala ytor, vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här bor du med ett perfekt läge i hjärtat av Johannelund!

Bostaden har ett ljust lättmöblerat allrum med utgång till balkong. Här finns gott om plats och flexibilitet för möblering och det gränsar till matplatsen som är bostadens mittpunkt. Det härliga köket är placerat längst in i bostaden och har bra utrustning och arbetsyta. Sovrummen är lugna och harmoniska, här finns gott om plats för både säng och övrig möblering/förvaring. Badrummet är som taget ur ett lyxigt hotellrum, snyggt och även praktiskt utrustat med tvättmaskin.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym. I månadsavgiften om 3 712 kronor ingår värme, bredband, vatten och tv.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda. I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller en trevlig promenad längs med Stångån. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande och välkomnande rymlig hall med ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning, möjlighet/utrymme för platsbyggd förvaring.

BADRUM
Smakfullt och fräscht badrum med wc, dusch och handfat med kommod samt tvättmaskin. Här ligger ett grått klinkergolv som går fint ihop med rummets grå kaklade väggar. Duschvägg i glas och detaljer i svart samt svart spegel och handdukstork.

VARDAGSRUM
Ett öppet rum med mycket dagsljus från stort fönster, härliga umgängesytor, utgång till balkong och fin utsikt mot innergård. Målade vita väggar och ekparkett.

KÖK
Modernt kök med vita köksluckor och stänkskiva i grått. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn och häll samt fläkt. Detaljerna är snyggt inramade och generöst med förvaringsyta. Trevlig matplats intill köket med Fransk balkong.

SOVRUM 1
Sovrum med utsikt över grönskande innergård och härligt ljusinsläpp från fönster. Här finns gott om plats för säng samt övrigt möblemang. Förvaring i infällda garderober. Rummet går fint att använda som extrarum, gästrum kontor eller liknande. Ekparkett och ljusa målade väggar.

SOVRUM 2
Väl tilltaget sovrum. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang och förvaring. Vita målade väggar och ekparkett. Utsikt mot lugn och grönskande innergård.

KLÄDKAMMARE
Rymlig för extra förvaring/klädförvaring.

BALKONG
Från vardagsrummet finner du en mysig balkong med utsikt över innergården och kvällssol.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Trumspelaren Stadgar Trumspelaren Årsredovisning Trumspelaren

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Bud)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Munkhagsgatan 100

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd i källare samt två mindre förvaringar i källare.

Lägenhetsnummer BRF

41

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

RBF Trumspelaren

Organisationsnummer

722000-2146

Allmän information

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningen har en bra detaljerad hemsida. För mer info gå in på www.trumspelaren.se

Ordförande: Jan Druidh

Brf bildades

1955

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

1989-1990: Stambyte
2012: Byte balkongdörr
2012: Byte balkongfönster
2018: Renovering av Hissar
2018: Uppgradering av undercentral för varmvatten, säkerställer värme, varmvatten distribution.
2019: Nya tvättmaskiner i tvättstuga i hus 118
2020: Byte av lås garage

Kommande renoveringar

Nya ventilationssystem i låghusen.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym.

Antal lägenheter

627

Lån i BRF per kvm

1 111

Byggnader

Byggår

1957

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 712 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv samt internet.

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften per den 1/7 2022 med 4 %.

Avgifterna planeras att höjas inom överskådlig tid.

Andelstal

0.1789

Andelstal insats

0.1789

Andel av månadsavgift

0.1784

Andel av BRF nettoskuldsättning

49 620 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage, ca 170-340 kr/mån. Separat kö, lång.
Gårdsparkering söder om Munkhagsgatan, ca 150 kr/mån. Separat kö.
P-plats, ca 150 kr/mån. P-plats med el. Separat kö, kortare på p-plats.
MC-parkering på innergården och MC-garage finns att hyra i föreningen. Separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

139 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Anders Ljusberg, Bengt Dahlgren Linköping AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl