Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / Utgångspris
Adress
Västra Kyrkvägen 22, Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad
Typ
Andel i Bostadsförening
KVM
74 kvm
Avgift
3 213 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad och trivsam och ljus 3:a i centrala Vagnhärad

Renoverad och trivsam och ljus 3:a med balkong på Västra Kyrkvägen 22. Här möts du av en trevlig ljus och inbjudande entré med sittplats för sköna fikastunder och utsikt över villaträdgårdar och natur. Hela lägenheten har ljusa och fräscha väggar och där alla lister, dörrar och element är utbytta. Lägenheten ger dig hall, kök, allrum/matrum, 2 sovrum och badrum med dusch och tvättavdelning. Köket är renoverat med vita kösluckor , ny bänkskiva/diskho, spishäll och inbyggnadsugn. Denna lägenhet är mycket trivsam där inget lämnats åt slumpen.
Västra Kyrkvägen 22 är ett lättsamt boende i en fin stabil förening med P-plats och möjlighet till garage (separat kö). Lägenheten är nära till affärer, restauranger, kommunikationer och gym. Helt enkelt en trea med allt du behöver! Här kommer du att trivas.
Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Välkommen in till Västra Kyrkvägen 22. Vid entrén finns utrymme för sittplatser och skön eftermiddagsfika. Bostaden är ljus och trevlig där alla element, dörrar och lister har bytts ut. Alla väggar och tak har målats. I hallen finns plats för klädförvaring och ingången till det mindre sovrummet till vänster. Sovrummet har vita väggar, ett ljust golv och garderober med bra förvaring. Vidare in i lägenheten öppnar sig allrum/vardagsrum med ljusa väggar och ekparkett på golvet. Till höger runt hörnet finns ett trevligt ljust kök med ny bänkskiva/diskho, spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn (2021), kyl/frys och diskmaskin. Utanför köket i allrummet finns gott om plats för matbord med plats för 8-10 personer. Till vänster i allrummet finns det ljusa badrummet med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns duschkabin, wc , handfatskommod, belyst väggspegel och en tvättpelare med ny tvättmaskin & torktumlare. Även varmvattenberedaren på 300l ryms här. I vardagsrummet finns gott om plats för soffa och TV möbler. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen med fint solläge under dagen. I vardagsrummet kommer man även in i det stora sovrummet som har ljusa väggar och ljusa golv, samt en garderobsvägg med gott om förvaring. Ett uteförråd finns i anslutning till lägenheten. Läget är mycket bra i föreningen och du har närhet till det mesta. En plats att trivas på - Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Frågelista Årsredovisning 2022

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 150 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

74 kvm

Gatuadress

Västra Kyrkvägen 22

Ort

Vagnhärad

Kommun

Trosa

Lägenhetsnummer BRF

20

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsförening

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsförening

Bostadsförening

Brf Fagerhult

Organisationsnummer

716401-9700

Allmän information

I anslutning till bostadsrätten finns balkong och uteplats på loftgång. Till lägenheten finns fristående förråd som tillhör bostadsrätten.

Föreningen bildades

1982

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2004 - Ommålning av hus.
2005 - Nytt tak.
2012 - Ny bod med utrymme för redskap och återvinning.
2013 - Renovering av balkonger.
2013 - Fiber indraget.
2020 - Fasaderna är ommålade

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd för trädgårdsredskap.

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

1982

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 213 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Parkeringsplats

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar, kontrollerat med föreningen 20231013.

Andelstal

4,14%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

169 049 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Baserat på årsredovisning från 2022 vilket innebär att föreningen kan ha tagit upp nya krediter eller annat som kan påverka beräkningen. För mer information kontakta föreningen.

Kommentar

I värmekostnaden ingår hushållsel.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

1 600 SEK/månad

Försäkringskostnad

183 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 783 SEK/månad

Antal personer i hushållet

5

Parkering

Parkeringsbeskrivning

BRF har 12 garageplatser, separat kö. P-platser finns till varje lägenhet.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

60 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

107 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Erik Olofsson Augustsson, E+ Energi och Byggfysik AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl