Länk kopierad!

Visningar

mån 3 okt 17:30 - 18:00
Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Valthornsgatan 6, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 441 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tvåa nyproducerad 2019 med inglasad balkong!

Varmt välkommen till en stor tvåa i toppskick! Nyproducerad 2019 med stor inglasad balkong!
Bostaden har enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt ljust och vackert golv. Det eleganta Marbodal-köket löper i tidlösa färgval med vita luckor och matchande vita vitvaror med undantag för den integrerade diskmaskinen. Stora fönsterpartier och utgång till bostadens balkong bidrar till det naturliga ljuset och den härliga utsikten.
Generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord för större sällskap. Fräscht helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt komplett utrustat med vikdörrar i glas, kommod, wc, spegelskåp och kombimaskin.

- I avgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100)

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Området ligger direkt inpå skogsområdet Ruddalen med dess rika friluftsliv, fina promenadstigar och underbara natur.

Rumsbeskrivning

Hall
Den stora, inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ljust parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall - möblemang, platsbyggda garderober, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor.

Kök/Vardagsrum
Köket från Marbodal är inrett med tidlösa färgval med vita fronter och stänkskydd i vitt, satt i halvförband mot bänkskiva i ljusgrått. Det tidsenliga intrycket förstärks med vitvaror som följer i vitt. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet och köket förenas i ett öppet samband. Detta resulterar i en stor sociala yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa och mediautrustning. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, den stora inglasad balkong med härlig utsikt.

Sovrum
Från hallen når du lägenhetens master bedroom - ett inbjudande, rogivande och ljust rum med parkettgolv och vita väggar. Rummet har platsbyggd garderob och plats för dubbelsäng.

Badrum
Badrummet följer lägenhetens stilrena formspråk med vita väggar och grått golv. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar, kommod samt spegelskåp. I badrummet finns dessutom vardagslyx såsom en tvättsektion försedd med kombimaskin samt arbetsbänk och överskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar Valthornsgatan 6

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

60 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Valthornsgatan 6

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1201

Våningsplan

2 av 16

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sjöstjärnan

Organisationsnummer

769633-5855

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1?3 rum och kök och storlekarna ligger mellan 36 kvm till 82 kvm. Föreningen bildades 2017 och är en del av Frölunda Park. För mer information om området, besök https://nyproduktion.balder.se/omrade/frolunda-park.

TV OCH BREDBAND
Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) som ingår i avgiften.

BYGGNADSÅR
2019

I föreningen finns bl a en bilpool med senaste generationens elbil Nissan Leaf, cykelpool med flera lånecyklar och ett cykelservice-rum.

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 130

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje bostad hör ett förråd.
2 st cykelstudios finns.

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 441 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl bredbandsavgift 206 kr/mån

Andelstal

0.81713 %

Andel av månadsavgift

0.82542 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser samt besöksparkeringar i närheten av huset.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

61 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

56 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Karl Oddmar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta