Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Carl Flormansgatan 2, Bulltofta, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 783 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Marklägenhet på hörnläge med uteplats i söder!

Mitt bland nybyggda kvarter i Bulltofta Friluftsstad finns denna välsituerade marklägenhet med en skön uteplats i söder alldeles intill natursköna Bulltoftaparken som rymmer skogspartier, små dammar, stadsodlingar, ängar, kullar samt möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. På ett soligt läge finns denna optimalt planerad fyra om 82 m² på hörnläge i huset med en stenlagd uteplats och en njutbar allmän trädgårdstäppa i tillägg!

Carl Flormansgatan leder upp till nummer två där du parkerar bilen praktiskt på föreningens parkeringsplats som är belägen nära entrén och stiger in i bostaden via en robust ytterdörr som är utrustad med en nyckelfri Yale Doorman. Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, modernt kök i passande vitt, stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt tre sovrum i bra storlek. Här och där finns fondväggar i varma färger som bryter av det vita på ett fint sätt. Ekparkett är golvtemat i den genomgående planlösningen samtidigt som ljuset dansar in från stora fönsterpartier runt hela lägenheten. Detta är ett praktiskt hem att glädjas över.

Passa på och säkra ett stadsnära boende med skolor, mataffärer, parker och kommunikationer inom bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

I nybyggda Bulltofta Friluftsstad saluförs nu denna underbara marklägenhet med alla bekvämligheter inom räckhåll. Lägenheten har en södervänd uteplats och en trädgårdstäppa i tillägg samt lummiga Bulltoftaparken med promenadstigar alldeles intill. Interiören bjuder på sobra färger som sannerligen har gett detta hem den rätta känslan. Här behöver du inte ändra och välja utan bara flytta rakt in och bo otroligt bra!

HALL
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med släta vitmålade väggar och klinkergolv. Här finns det gott om svängrum och det mesta man kan kräva av en hall - hatthylla, klädhängare och säkerhetsdörr.

KÖK
Köket samspelar med vardagsrummet på ett fint sätt i den öppna planlösningen med en fin matplats däremellan. Ett ljust, öppet och modernt kök med serveringsmöjlighet till såväl matplatsen som terrassen. Inredningen består av vita skåpsluckor med beslag i svart stål, ny mörkgrå arbetsbänk med vitt kakel ovan arbetsytorna. Utrustningen består av induktionshäll (Whirpool, 2020), diskmaskin, fläkt, frys, kyl, varmluftsugn (Whirpool, 2020) och mikrovågsugn.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, stilrent och rymligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och gott om plats för soffa och matgrupp. Fönsterdörr leder ut till den sköna uteplatsen och skapar en fin koppling mellan umgänge inne och ute.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom - ett 13 m² stort, harmoniskt och avskilt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för stor säng. Används i dagsläget som barnrum.

SOVRUM 2
Ett fint och 11 m² stort sovrum med bra förvaring, garderob och plats för säng och nattduksbord. Rummet är inrett med gråa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3
Ett mysigt och 8 m² stort sovrum med plats för säng och nattduksbord. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

BADRUM
Stort och helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Inredningen består av wc, duschvägg, badrumsskåp, handdukstork, samt förvaringsskåp ovan tvättmaskin och torktumlare.

UTEPLATS
Via vardagsrummet leds man ut till en stor, underbar och rättvänd uteplats under tak. Uteplatsen vetter mot söder och har sol från tidig morgon till sen kväll. Här finns förutsättningar till unika underhållningsmöjligheter!

FÖRRÅD & PARKERING
På uteplatsens sida finns ett isolerat förråd på ca 4 m² i en separat förrådsbyggnad som mättar de flesta förvaringsbehoven. I tillägg kan man hyra parkeringsplats för 400 kr/mån.

NÄRA ALLT DET VIKTIGA
I Bulltofta Friluftsstad har du nära till både naturen och centrum. Bulltofta rekreationsområde ligger bokstavligen runt knuten och i närområdet finns även Coop butik, restauranger och bank. Det är endast ett par hundra meter till Pilotens Förskola åt ena hållet och lika långt till Granbackens förskola samt 900 m till grundskola (F-9). I området finns bra cykelbanor och stadsbussen till Malmö C tar ca 20 min. Påfarten till inre ringvägen ligger ett stenkast bort och möjliggör smidig bilpendling till Hyllie/Limhamn eller Lund.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Friluftaten Stadgar Brf Friluftaren Energideklaration Brf Friluftaren Årsredovisning 2021

Allmän information

Pris

2 350 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Carl Flormansgatan 2

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

1004

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Friluftaren

Organisationsnummer

769619-1332

Allmän information

Brf Friluftaren är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Draken 12 i Malmö Kommun med adressen Carl Flormansgatan 2. Föreningen bildades 2008 och byggnaderna uppfördes 2015. Föreningen upplåter 23 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

EKONOMI
Bredablick förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Föreningen planerar en eventuell avgiftshöjning vid årsskiftet 2022/2023. I dagsläget är inga vidare beslut tagna. (2022-09-01)

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
2020 Garantibesiktning utfördes.
Föreningen planerar att göra vid hängrännorna samt ventilation ska rensas i hela huset.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På baksidan av huset finns en liten lekplats som delas med övriga fastigheter i området.
Samtliga bostäder är utrustade med egna tvättmöjligheter.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Telia bredband 100/100 (fiber), IP-telefoni och Telia TV-paket lagom ingår i avgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har 17 parkeringsplatser varav en är för funktionshindrade, som kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Kösystem tillämpas.
I övrigt råder betalparkering i området. Parkeringshus finns intill huset och drivs av Apcoa.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

KONTAKT
Hemsida: https://www.brffriluftaren.se/
Mail: brf.friluftaren@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 783 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, IP-Telefoni, Internet, Bostadsrättstillägg

Andelstal insats

5,11%

Andel av månadsavgift

5,11%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

450 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

55 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta