Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Armégatan 25, 6 tr, Västra Skogen, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
68.5 kvm
Avgift
4 369 SEK / mån
Rum
2 rum

Stor och välplanerad 2:a med vacker utsikt och balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna ljusa och insynsskyddade 2:a på Armégatan 25. Lägenheten är utrustad med stora fönsterpartier och från balkongen och det stora sovrummet ser du direkt ut över den grönskande innergården och lummig miljö. I det tilltagna vardagsrummet finns goda möjligheter för både socialt umgänge samt myskvällar i soffan framför TVn. Härifrån kommer du även ut till den fantastiska balkongen där du troligtvis kommer spendera mycket tid och njuta under hela sommarhalvåret. I det rymliga köket finns god potential för middagar med familj och vänner då köket erbjuder ordentligt med arbetsyta men även tillräckligt med utrymme för en större matgrupp. I det insynsskyddade sovrummet finns det plats för dubbelsäng, nattduksbord samt goda förvaringsmöjligheter genom inbyggd garderobsvägg. Det moderna badrummet är välutrustat med duschhörna, kommod spegel med belysning samt både tvättmaskin och torktumlare. Vilket kompletteras med en användbar avlastningsyta för såväl tvätt vikning eller blöjbyte. Hallen är välkomnande och luftig samtidigt som en stor garderob får plats. Ljusa ytskikt kombineras med nya ekparkettgolv. Till lägenheten hör även ett källarförråd!

BRF Korsnäbben är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi där lånen årligen amorteras ned. I avgiften ingår bredband, förråd, värme, varm- och kallvatten. Föreningen tillhandahåller en övernattningslägenhet, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har såväl parkeringsplatser utomhus som garageplatser och möjlighet till laddning av el-bil finns. I dagsläget är det ingen kö till parkeringsplats. Föreningen erbjuder även en välskött och fin innergård med gräsmattor, grillplats samt lekplats.

Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an. På 1-2 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskolor. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng och Hufvudsta ridklubb. Vid Huvudsta strand finns även Solna Seglarskola som är väldigt uppskattad. Augustendals 4-H gård erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. För dig som gillar att spela den populära sporten padel så finns Padelgården precis utanför bostaden där man nyligen låtit installera fyra nya toppmoderna utomhusbanor av högsta kvalité. Den nyöppnade Engelska skolan ligger inom gångavstånd från bostaden.


Välkommen hit, välkommen hem!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy